Kayseri Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehirler Çalışmaları Kapsamında Neler Yapıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehirler Çalışmaları Kapsamında Neler Yapıyor?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Emre Yaylagül Kayseri Belediyesi'nin akıllı şehir uygulamalarında ne gibi faaliyetler yürüttüğünü Wise TV'ye anlattı.

13.08.2017 00:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Emre Yaylagül  Kayseri Belediyesi'nin akıllı şehir uygulamalarında ne gibi faaliyetler yürüttüğünü Wise TV'ye anlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin akıllı şehircilik çalışmalarına kamu teknoloji Platformu'nun organize ettiği  1. Uluslararası Akıllı Şehirler Konferans ile başladığını söyleyen Yaylagül akıllı şehir uygulamalarının geçmişte de var olduğunu fakat ilk kez  bir başlık altında toplandığını ifade etti. Yaylagül akıllı şehirler konferansının Kayseri'deki iştirak şirketlerinde, belediye bünyesindeki  daire başkanlıklarında, ilçe belediyelerinde  ve kamu kuruluşlarında  bir çok çalışmayı bu başlık altında toparlamak ve  bütün olarak ele almak gerektiğiyle ilgili bir farkındalık yarattığını belirterek  konferans sayesinde,  tüm akıllı şehir çalışmalarını   bir araya toplayıp, etkili bir PR çalışması yapıp iyi bir organizasyonla hareket ettikleri taktirde  büyük bir katma değer elde edeceklerini  daha net anladıklarını vurguladı. Ülkemizdeki büyük şehir belediyelerinin her birinin teknolojik altyapıya sahip olduğuna fakat birlikte hareket edilmediğine değinen Yaylagül birlikte hareket edilmesinin ve uygulamaların eksi  ve artılarının değerlendirilmesinin tüm şehirlere  ayrı ayrı fayda sağlayabileceğini ifade etti.

Yaylagül Kayseri Belediyesi'nin bu bakış açısıyla yürüttüğü faliyetleri anlatarak  belediye yetkililerinin Kayseri'deki teknoloji ile yürütülen tüm  faliyetleri bir portal altında topladıklarını, Avrupa ve Uzakdoğu da çeşitli ülkeleri ziyaret ederek örnek çalışmaları incelediklerini ve bu çalışmaların Kayseri için uygulanabilecek modellerini ortaya çıkardıklarını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehirler Çalışmaları Kapsamında Neler Yapıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehirler Çalışmaları Kapsamında Neler Yapıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement