Kayserispor'da, Orduspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Kayserispor'da, Orduspor Maçı Hazırlıkları

Kayserispor\'da, Orduspor Maçı Hazırlıkları

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

08.02.2013 09:34  Güncelleme: 09:38

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kayserispor Karpuzatan Tesisleri'nde antrenmana çıkan sarı-kırmızılı ekip, Spor Toto Süper Ligi'nin 21. haftasında sahasında konuk edeceği Orduspor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde antrenmana çıkan sarı-kırmızılılar, idmana düz koşu ile başladı. Antrenman dar alanda kısa paslaşmalar ile sürdü. İdmanın geri kalan kısmı ise basın mensuplarına kapalı bir şekilde sona erdi.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Antalya maçında iyi bir futbol izletmiştik. Oynadığımız oyundan da zevk almıştık. Bizim için önemli bir galibiyet olmuştu. Onun peşinden de Akhisar'a, Antalya maçının neticesi ile hareket ettik. Akhisar istediğimiz gibi bir maç olmadı futbol açısından, şu ana kadar sergilediğimiz futbolun altında oynadık ama bu tip maçlarda bir şekilde kazanmanız gerekiyor" diye konuştu.

Son iki haftada galibiyet elde ettiklerini belirten Prosinecki, "Üst üste 2 galibiyet alan bir takımız. Neticesinde Orduspor ile evimizde oynayacağız. Bizim için çok önemli bir maç olacaktır. Çok zor bir maç olacaktır ama biz alışık olduğumuz futbolu, istediğimiz işleri sahaya yansıtırsak ümit ediyorum ki kazanacağızdır diye düşünüyorum" dedi.

Prosinecki konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Orduspor'un ligin maçından beri oynadığı sabit bir futbol var. Orduspor, deplasmanda oynadığı zaman iyi bir kontra-atak takımı ve tehlikeli bir takım. Biz elimizden geldiği kadar en iyi oyunu ve en iyi mücadeleyi ederek tamamen 3 puan almak için sahada olacağız. Oyunu kazandıktan sonra biraz da yukarılara tırmanma trendi bizim için başlıyor diyebilirim. Bu maç bizim için önemli gördüğümüz bir maç ve çok iyi hazırlanmamız gereken bir maç."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor'da, Orduspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement