Kbü'de Elektrikport Sektör Günleri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kbü'de Elektrikport Sektör Günleri Düzenlendi

Kbü\'de Elektrikport Sektör Günleri Düzenlendi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından öğrencilerin sektörlerle ilgili olarak akıllarındaki soru işaretlerine cevap bulmak amacıyla ElektrikPort Sektör günleri düzenlendi.

24.10.2013 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından öğrencilerin sektörlerle ilgili olarak akıllarındaki soru işaretlerine cevap bulmak amacıyla ElektrikPort Sektör günleri düzenlendi.

KBÜ Fen Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ElektrikPort Sektör Günleri'ne Üniversite öğrencileri ile elektrik ve aydınlatma sektörünün firma yetkilileri katıldı.

Etkinlikte Pelsan Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Demirel 'Bir Aydınlatma Armatürünün Üretim hikayesi' konu başlığı altında; led armatür tasarım süreci, optik, ışıl ve elektriksel tasarım örneklerinden, konvansiyonel aydınlatma türünden ve armatür veriminden bahsetti.

OBO Bettermann TBS Ürün Müdürü Serdar Aksoy ise, aşırı gerilim, yıldırımdan korunma ve topraklama, OBO Bettermann'ın yıldırım konusunda ürettiği çözümler, yıldırım ve şebeke darbesi karşılaşma grafiği, yıldırım tesisatı olmayan bir binaya düşecek yıldırım sonucu oluşan sorunlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Artesis Satış Mühendisi Cumali Özel de, kestirimci bakımdan dünyayı saran Türk teknolojisinden bahsederek firması hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Son olarak ElektrikPort Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Cem Ateş, 'Mühendisler İçin Dijital Pazarlama' konu başlığı altında, dijital pazarlama çözümleri, elektrik elektronik sektör reklam hacmi ve dijital PR çalışması hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Firma tanıtımlarının ardından öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile ElektrikPort Sektör Günleri sona erdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kbü'de Elektrikport Sektör Günleri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement