Kemal Sunal'ın Oğlu Ali Sunal, 2. Kez Nikah Masasına Oturacak - Son Dakika
Magazin

Kemal Sunal'ın Oğlu Ali Sunal, 2. Kez Nikah Masasına Oturacak

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, ÇABA derneğinde birlikte çalıştığı Avukat Nazlı Kurbanzade ile evlenmeye karar verdi. Ali Sunal, ikinci kez nikah masasına oturacak.

23.01.2018 07:47  Güncelleme: 08:05

İlk evliliğini oyuncu Gökçe Bahadır ile yapan usta oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, mutlu olamayınca ayrılmıştı. Ali Sunal, aynı dernek için çalıştığı Avukat Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturmaya karar verdi.

NİŞAN YAPILDI

Ali Sunal Temmuz 2011'de meslektaşı Gökçe Bahadır ile nikah masasına oturmuştu. Ama mutlulukları sadece 8 ay sürmüş, 2012'de boşanmışlardı. Özel hayatıyla anılmayı pek sevmeyen Ali Sunal'ın başı ikinci kez bağlanmak üzere. Bir süredir aşk yaşadığı Nazlı Kurbanzade ile aile arasında nişanlandı.

Kemal Sunal'ın Oğlu Ali Sunal, 2. Kez Nikah Masasına Oturacak

DÜĞÜN BU YAZ OLACAK

Taze nişanlılar evlenmek için fazla beklemeyecek. Bu yaz düğün var. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, ÇABA Derneği'nin projelerinde birlikte çalışırken tanıştı. Arkadaşlık aşka dönüştü. Nazlı Kurbanzade ÇABA'nın düzenlediği bir etkinlikte podyuma çıkmıştı.

Kemal Sunal'ın Oğlu Ali Sunal, 2. Kez Nikah Masasına Oturacak
Kemal Sunal\'ın Oğlu Ali Sunal, 2. Kez Nikah Masasına Oturacak

Son Dakika Magazin Kemal Sunal'ın Oğlu Ali Sunal, 2. Kez Nikah Masasına Oturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Kazım Şeker: Ali Sunal ın Alevi olduğu belli oldu 5 43 Yanıtla
    19: İnsanlar sadece ikiye ayrılır.. iyiler ve kötüler.. 30 2 x: Sen de yezit misin hizipcilik yapıyorsun 13 2 Soru: Bu provakasyonlara gelmeyin alevi sünni yok türk yok kürt yok cerkes ya roman nedir bu rezilce ayrıstırma insanız ya bunu böyle diyen böyle ayrıstıran böyle gizli gizli konusan ailelerde rezildir bu nasıl bir yaklasım insanız katalogdan mı seciyoruz nerde kim dogacagımızı bu ne cehalet ne aymazlık kendinize gelin insanları ayrıstırmak rezilliğini bırakın hangi din hangi mezhepseniz sizi baglar iftira atmaksa kimliğinizi yansıtır iyi ve kötü diye insan vardır siz ona bakın 5 0
  • Hasan SELÇUK: Ali Sunal tam babasının oğlu, Allah onu mesut ve bahtiyar etsin. 25 4 Yanıtla
  • Ümraniyeli...: Nikah şahitleri Şener Şen ve Ayşen Guruda olsa keşke... 9 5 Yanıtla
    Di hepsi benimkardesim fatma cok sozleri va: Ben sinopluyum 43 yasimakadar musluma nim diye 74 senesinde kipris savasinda yu nan kokenli kadina neler yapti m bugunki saksakcilar gibi kendimi ustun gordu m akil almaz butoplumun icinde pislikler gordum bir gun dusundum derin derin arastirmaya basladim bir yaratici varsa bizi neden ustun yaptida oburleri iyrec iyiki arastirmisim birde ne gordum yer uzerindeki butun insanlar kardasmis tek bir erkek bir kadindan ve sim 2 8 Di hepsi benimkardesim fatma cok sozleri va: Ben simdi oyunan kadini bulsam ayaginin altini operim bizim beynimizi boyle dolduruyorlar bu nu bastakiler din altinda zavalli ana iz babamiz din ada mlari rica ederim aldanmiyalim dusunelim ustunlumuz neden acayip kufur yalan hirsizlik baskasinin karisina kizina kotu bakmak baskalarini asagormek oldurmek kanun tanimamak butun bunlara ramen otertemiz allahimiz bizimi ustun tutucak aldanmiyalim ocok adaletli yakinda onun buyuk mahk 1 8 Di hepsi benimkardesim fatma cok sozleri va: Mahkemesi var sabirla bekliyelim belki nuhun zamanini hatirlarsiniz ozamanin insanlari tipki bugunkibi ahlaksizdilar inanin durus yasa ak zor deyil neden cunku bizim yaraticimiz cok cok adaletlidir alvi ermeni kefir nederlerse desinler kazanan ahlak olucak sruyorum butun bu ahlaksizligi yapanlarindurumu mutlulukmu saygilarimla uzulmeyin 2 4
  • Bs: İlk evliliği gibi inşallah 6 ay sürmez! 8 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement