Kılıç, Eğitim Camiası İle İstişarede Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kılıç, Eğitim Camiası İle İstişarede Bulundu

Kılıç, Eğitim Camiası İle İstişarede Bulundu

Fazlı Kılıç, toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden guruplarla "İstişare Toplantıları" yapmaya devam ediyor.

17.02.2012 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geleneksel hale dönüştürülerek her yıl düzenli şekilde yürütülen toplantılardan 5. si Okul Aile Birliği Başkanları ve Okul Müdürleri ile yapıldı.

Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen "İstişare Toplantısı" 16 Şubat Perşembe günü Saat 19:30 da büyük bir katılımla yapıldı. Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği temsilcilerinin bir arada olduğu toplantıda "Kağıthane de Mekansal Değişimler" CD si de görsel olarak izlendi.

İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer'in de katıldığı programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, eşi Fatma Kılıç ile birlikte katıldı. İstişare Toplantısında İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Balcı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Adem Hanedar, Orhan Telci ve Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Ayata, Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet Çayır ve Murat Öğütcü, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği temsilcileri de yer aldılar.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, mutat hale getirdikleri bu İstişare Toplantılarını her sene yaptıklarını ifade ederken, aslında çeşitli programlarda defalarca bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Toplumu temsil eden tüm guruplarla yaptıkları istişarelerden memnuniyetini belirten Fazlı Kılıç, değişik fikirlerin düşünce ufkunu genişleterek, daha güzel çalışmalara zemin hazırladığını vurguladı.

Mahallelerde yapılan Esnaf Ziyaretleri, Halk Meclisleri gibi etkinliklerde Kağıthanelilerle sık sık birlikte olduklarını söyleyen Başkan, Okullarda da Tasarruf ve Geri Dönüşüm ile ilgili mutat toplantılarını sürdürdüklerini ifade etti.

Antik dönemden bu yana yerleşim alanı olarak kullanılan bölgede Roma, Bizans ve Osmanlılara ait birçok tarihi eserin bulunduğunu, bunların bir kısmının tamamen kaybolduğunu vurgulayan Başkan Fazlı Kılıç, tarihi kaynaklardan tespit edilen eserlerin meydana çıkarılarak, orijinallerine uygun şekilde restore edildiğini söyledi. Anıtlar Kuruluyla istişareli olarak sürdürülen çalışmalarla tarihe sahip çıktıklarını söyleyen Başkan, geçmiş tarihiyle barışık bir toplam oluşturma çabası içinde olduklarının altını çizdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Balcı, Eğitim Alanında Belediyeden her zaman destek gördüklerini söyleyerek, Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti. İlçede yenilenen okullar ve dersliklerle ilgili görüşlerini de aktaran Osman Balcı, tüm davetlilere toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer, böyle güzel bir gecede Eğitim Camiasıyla kendilerini bir araya getiren Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür ederek, davetlilere "Hoş geldiniz" temennisinde bulundu. Kaymakam A. Akın Varıcıer, Belediyenin İlçedeki güzel çalışmalarından memnuniyetini dile getirerek, duygularını davetlilerle paylaştı.

Davetlilere Mekansal Değişimler Kitabı ve Tarihi Yapıların restorasyon çalışmalarını içeren broşürler verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kılıç, Eğitim Camiası İle İstişarede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement