Kılıçaslan Eğitim Kurumları Teog Şampiyonlarını Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kılıçaslan Eğitim Kurumları Teog Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Kılıçaslan Eğitim Kurumları Teog Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavında (TEOG) tam puan alan 17 öğrencisini yaptığı basın toplantısı ile ödüllendirdi.

12.01.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavında (TEOG) tam puan alan 17 öğrencisini yaptığı basın toplantısı ile ödüllendirdi.

Yılmaz Akansu Kolejinde düzenlenen ödül töreninde, 2014 TEOG-1 sınavında sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak tam puan alan 17 öğrenci için ödül töreni düzenlendi. Törende İstikbal Koleji Müdürü Şuayip Karataş öğrencileri onur madalyası ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Ödül töreninde konuşma yapan İstikbal Koleji Müdürü Şuayip Karataş, "Bizler Kılıçaslan Eğitim Kurumları olarak geleceğimize yön verecek gençlerimizin yetişmesi adına, öğrencilerimize yetenek temelli eğitim veriyor ve onların sınav başarılarının yanında sosyal yeteneklerinin gelişmelerini de sağlıyoruz. Bugün burada TEOG'da tam puan alan 17 öğrencimizi ödüllendiriyoruz. Bu öğrencilerimizle birlikte sadece yanlış yaparak 119 soruya doğru cevap veren 19 öğrencimiz de yine bizlere büyük gurur yaşattı. Bünyemizde yer alan Akansu, İstikbal, Aliye Boydak ve Yelkenoğlu Ortaokullarının dördünden de birincilerin çıkması kitlesel başarımızın da bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

İstikbal Koleji Müdürü Şuayip Karataş yaptığı konuşmanın ardından tam puan alan Yuşa Keleştemur, Zeynep Ülgey, Ahmet Hakan Şimşek, Zeynep Kılıç, Ahmet Emin Kocabıyık, Ali Osman Yağmur, Ayhan Salih Öner, Burhanettin Yıldırım, Kezban Dilara Güngör, Erdem Topuz, Melih Şahin, Arif Emre Polat, Kürşat Per, Rüveyda Öztoprak, Nurefşan Dündar, Hasan Feyzi Benzer ve Zeynep Tunç ödüllendirildi.

TEOG sınavından tam puan alan Yuşa Keleştemur ise, "Okuldaki arkadaşlarımla birlikte özellikle son 2 ay disiplinli bir çalışma programı uyguladık. Öğretmenlerimizin rehberliğinde grup çalışmalarına katıldık ve başarılı olduk" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kılıçaslan Eğitim Kurumları Teog Şampiyonlarını Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement