Kilisli Bayanlar Belediye Tesislerine Ziyaretleri Başladı - Son Dakika
Yaşam

Kilisli Bayanlar Belediye Tesislerine Ziyaretleri Başladı

Kilisli Bayanlar Belediye Tesislerine Ziyaretleri Başladı

Kilis Belediyesi tarafından “Belediye tesislerimizi tanıyoruz” projesi kapsamında kentte oturan bayanların belediye tesisleri gezdiriliyor.

04.10.2018 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Belediyesi tarafından "Belediye tesislerimizi tanıyoruz" projesi kapsamında kentte oturan bayanların belediye tesisleri gezdiriliyor.

"Belediye tesislerimizi tanıyoruz" projesi Ak Parti İl Yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları ve Ak Parti Gençlik Kolları ile başlarken, Ekrem Çetin Mahallesi, Barış Mahallesi ve Şeyh Mehmet Mahallelerinden gelen Kilisli bayanlar katıldı. Ziyaretler de Resul Osman Mesire Alanı ve Kent Ormanında yapılan çalışmalar, Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün çalışmaları, Modern kanalizasyon ve yağmurlama sistemlerinin yapıldığı Dereboyu Caddesinin yeni hali gezildi. Mezarlık Müdürlüğü ziyaret edilerek Cenaze hizmetleri hakkında bilgi alındı. Atık Su ve Arıtma tesisleri ziyaret edilerek tesislerin potansiyel çalışma sistemi incelendi. Bu ziyaretlerin yanı sıra yeni Belediye Hizmet Binası, yürüyüş yolu ve Şehrin muhtelif yerlerinde inşaatı devam eden taziye evlerinin son durumu incelendi. İlerleyen zamanlar da farklı mahallelerimizle belediyenin çalışma alanlarının vatandaşlara gezdirilmesine devam edileceği bildirildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kilisli Bayanlar Belediye Tesislerine Ziyaretleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement