Kırıkkale'de Yüzme Yarışması düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Yüzme Yarışması düzenlendi

Kırıkkale\'de Yüzme Yarışması düzenlendi

Pazar Günü Kırıkkale ilinde gerçekleştirilen Yüzme Günleri etkinliklerine ilimizden Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları katıldı.

08.10.2013 11:19

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik Yüzme Havuzunda Türkcell'in sponsorluğu gerçekleştirilen Yüzme şenliklerine Açılış senfonisinin yapılmasıyla başladı. Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübüne bağlı minik sporcular katıldı. Yüzme Şenliğinde 50 Metre Serbest , 50 Metre Ayak yüzen Çorumlu yüzücüler, etkinlik sonunda Turkcell tarafından hazırlanan katılım belgelerini ve Madalyalarını aldılar.

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü sporcularıyla yakından ilgilendi. Yapılan yüzme yarışmaları sonunda toplu fotoğraf çekimine geçildi.

Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çetinoğlu " yüzmenin gençler ve yetişkinler için en spor olduğunu, yüzme sporu sayesinde insan vücudunun her tarafının çalıştığını, genç nesillerin yüzmeyi öğrenmeleri gerektiğini ve bu sayede yaşanan boğulma olaylarının da önüne geçilebileceğini" söyledi. Çetinoğlu ayrıca kulüpleri bünyesinde yer alan sporcuları ellerinden geldiğinde yarışmalara katmaya özen gösterdiklerini ve bu sayede gençlerimizin yeni arkadaşlar edinmelerini sağladıklarını söyledi. Kırıkkalede yapılan yüzme şenliklerine katılarak büyük bir cesaret örneği sergileyen Murat Can Çetinoğlu' Emir Karademir, Yusuf Kaan Çoşkun, Mustafa Tahir Apaşoğlu, İlter Kaan Kaya'ya. Ve Çocuklarının yanlarında gelerek desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür etmek istiyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Yüzme Yarışması düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement