Kırşehir'de "Bayrakta Al Olanlar Şehitlerimiz" Şiir Dinletisi - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de "Bayrakta Al Olanlar Şehitlerimiz" Şiir Dinletisi

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından "Bayrakta Al Olanlar Şehitlerimiz" adlı şiir ve müzik dinletisi düzenlendi.

09.05.2018 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından "Bayrakta Al Olanlar Şehitlerimiz" adlı şiir ve müzik dinletisi düzenlendi.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Hoca Ahmet Yesevi Cami imamı İdris Durmuş, Kur'an-ı Kerim'den sureler okudu.

Program da konuşan Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Türk vatanının kutsallığını, devletinin namusunu ve bayrağın şanını canından üstün tutan şehitleri her fırsatta anarak, onların emanetlerine sahip çıktıklarını söyledi.

Şehitlerin, vatan, namus uğruna destan yazdıklarını aktaran Kılıçaslan, şöyle devam etti:

"Terörle mücadele alanında pek çok askerimizi ve öğretmenlerimizi şehit verdik. Onlar kahramandır. Memlekete sevdalı, ülkesinin bağımsızlığı, bütünlüğü uğruna canlarını hiçe saydılar. Dünyanın dört bir köşesinde görevini yapmış olmanın huzuru içerisinde canlarını feda eden yüreği pek asker ve polis şehitlerimiz hiç bir zaman unutmadan anıyor ve emanetlerine sahip çıkıyoruz. Cefakar ve fedakarca görev yaparken şehit olan öğretmenlerimizi millet ve şükran duygularımızla anıyoruz."

Konuşmaların ardından ülkenin çeşitli illerinde görevlerini icra ederken şehit düşen Kırşehirli asker ve polislerin fotoğraflarının yer aldığı video gösterildi.

Programda Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri, şehitler için hazırlanan şiirler ve müzik dinletilerini sundu.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Ahi Evran Üniversitesi akademisyenleri, öğrenciler ve şehit aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de 'Bayrakta Al Olanlar Şehitlerimiz' Şiir Dinletisi - Son Dakika


Advertisement