Belgrad Derbisinde Kızılyıldız ile Partizan Yenişemedi - Son Dakika
Spor

Belgrad Derbisinde Kızılyıldız ile Partizan Yenişemedi

Sırbistan'ın köklü kulüpleri Kızılyıldız ile Partizan'ın karşı karşıya geldiği Belgrad derbisi, 1-1 beraberlikle sona erdi.

02.03.2019 23:07  Güncelleme: 23:36

Belgrad derbisinde Kızılyıldız, sahasında Partizan'ı konuk etti. Sırbistan Süper Liginin 24. haftasında Rajko Mitic Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını, 37. dakikada Nemanja Nikolic'in kaydettiği golle Partizan 1-0 üstün tamamladı.

Belgrad Derbisinde Kızılyıldız ile Partizan Yenişemedi

KIZILYILDIZ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibine karşı daha üstün bir oyun sergileyen ev sahibi Kızılyıldız, 74. dakikada Milan Pavkov'un golüyle eşitliği sağladı. Kalan bölümünde başka gol olmayan karşılaşma 1-1 sona erdi. Lider Kızılyıldız puanını 66'ya, üçüncü sıradaki Partizan ise 51'e yükseltti.

Belgrad Derbisinde Kızılyıldız ile Partizan Yenişemedi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Belgrad Derbisinde Kızılyıldız ile Partizan Yenişemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • deniz: kızıl yıldız amed spor gibi oynuyor yaşasın amedim 0 2 Yanıtla
  • beykozlu: sıyasette herkes bıseylerı ındırıme affa gıdılıyo dıye haberler yapıyor ama bunlar otomatık olmuyor ılla bıyerlere cagrıyolar ınsaları ordan oraya surukluyolar yok malıyeye gıt yok kadastroya gıtt ınsanları yormaktan bıkmadınızmı madem vaatlerınızı gerceklestırıceksınız otomatık olarak ınsanları cagırmadan bıyerlere yapınn ne buu ınsanları koyun gıbı ordan oraya ordan oraya yeter artık bıktık herkesten kaos var hemde cok buyuk 0 0 Yanıtla

Advertisement