KKTC Din İşleri Başkanlığı Ankara'daki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Dünya

KKTC Din İşleri Başkanlığı Ankara'daki Terör Saldırısını Kınadı

KKTC Din İşleri Başkanlığı, Ankara’da dün akşam gerçekleştirilen terör saldırısında 28 kişinin hayatını kaybetmesi ve çok sayıda insanın yaralanması nedeniyle derin üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.

18.02.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KKTC Din İşleri Başkanlığı, Ankara'da dün akşam gerçekleştirilen terör saldırısında 28 kişinin hayatını kaybetmesi ve çok sayıda insanın yaralanması nedeniyle derin üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.

KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay yaptığı açıklamada, kim tarafından hangi amaçla nerede gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin terörün tarih boyunca insanlığı hedef alarak, evrensel huzuru ve barışı tehdit ettiğini vurguladı. Atalay, "Türkiye Cumhuriyeti halkının bundan önceki terörist eylemlerde olduğu gibi bu menfur terör saldırısı karşısında da dayanışma ve kardeşlik ruhuyla, sabır ve metanetle, birbirine daha sıkı kenetlenerek, kardeşlik bağlarını daha da güçlendirerek, yarınlara emin adımlarla yürüyeceğine olan inancım tamdır" dedi.

Atalay, Ankara'daki terör saldırısını şahsı ve temsil ettiği camia adına en güçlü şekilde kınadığını belirterek, insanlık dışı dünkü saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türkiye halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya KKTC Din İşleri Başkanlığı Ankara'daki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement