Kobaş; Başarısını Bir Kez Daha Kanıtladı - Son Dakika
Güncel

Kobaş; Başarısını Bir Kez Daha Kanıtladı

Kobaş; Başarısını Bir Kez Daha Kanıtladı

Düzce, Zonguldak ve Sakarya'daki spor kulüplerinden 338 sporcunun katıldığı "7-8 Yaş Grubu Yüzmeye Teşvik Yarışları"nda, Kobaş Yüzme Spor Kulübü 'nün minik kulaçları, büyük başarı sergiledi.

02.03.2018 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kobaş Yüzme Spor Kulübü; 7-8 Yaş Grubu'nda ilk defa yarışmaya giren 40 sporcunun tamamı, ilk yarışları olmasına rağmen gösterdiği üstün performanslarıyla göz doldurarak kendilerinden beklenilenden fazlasını verdi.

Serbest Bayrak Yarışı'nda takım olarak ikinciliği alan Kobaş Yüzme Spor Kulübü'nün sporcuları, ferdi anlamda İlk 5'te yer alarak, İleride iyi birer sporcu olacaklarını kanıtladı. Sporculardan; özellikle Hatice Naz Göze 5'inci, Hiranur Kaya 10'uncu, Zeynep Çakmaklar, Balım İrem Emanet, Zeynep Duru Mart, Eylül Gülenyüz İsimli sporcular da 4x50 serbest bayrak yarışında 2'inci olarak, tecrübeli rakiplerinden daha üst kategoride de yer aldıkları için hem takımda hem ferdi de 2. olarak madalyalarını aldılar. Sporcular 4x50 karışık bayrak yarışını ise il genelinde 3'üncü olarak tamamladı. Antrenör Özlem Özkan; geleceğin şampiyonları olacak minik kulaçların girdikleri ilk yarışları olmalarına rağmen güzel sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kobaş; Başarısını Bir Kez Daha Kanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement