Kocaman'ın Final Hedefi! - Son Dakika
Spor

Kocaman'ın Final Hedefi!

Kocaman\'ın Final Hedefi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 kazanılan Sturm Graz maçının ardından basın mensuplarıyla sohbet etti.

29.07.2017 09:50

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 kazanılan Sturm Graz maçının ardından basın mensuplarıyla sohbet etti. Kocaman, ilk olarak karşılaşmayı değerlendirerek, "Çok koşan bir takıma karşı mücadele ettik. Tam 120 km. koşmuşlar. Biz ise 116 km. koştuk. Bu da maçın sonunda yorulmamıza neden oldu. Son 15-20 dakika oyundan düştük. İstanbul'da da bizi zor bir mücadele bekliyor çünkü bu maçın yorgunluğu takımı düşürecektir" dedi.

Sturm Graz örneği

Başarılı çalıştırıcı, bu galibiyetin bir başlangıç olduğunu söyleyerek, "Önemli olan sonunun böyle bitmesi" diye konuştu. Aykut Kocaman, Sturm Graz'la ilgili olarak, "Sürekli aynı futbolu oynayan, son derece organize bir ekip. Çok hızlı hücuma çıkıyorlar. Bizim de Fenerbahçe'de yapmak istediğimiz bu. Her zaman aynı futbolu oynayan bir ekip oluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'Takviye şart'

Aykut Kocaman, basın mensuplarının Avrupa Ligi'nde yarı final oynanan 2012-13 sezonunda Fenerbahçe'nin 64 maça çıktığını hatırlatması üzerine, Avrupa Ligi finalini kast ederek, "Bu sezon neden 65 maç olmasın!" yanıtını verdi. Mutlaka takviye yapmak zorunda olduklarının altını çizen 52 yaşındaki teknik adam, "Lig çok uzun bir maraton. 60'tan fazla maç oynama ihtimalimiz var. Sakatlıklar, yorgunluklar olacak. Bu nedenle takıma yeni oyuncular kazandırmamız gerekiyor" diyerek transfer sinyali verdi.

(Fanatik)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Kocaman'ın Final Hedefi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement