Konuşurken Cep Telefonunu Kaptırdı - Son Dakika
Güncel

Konuşurken Cep Telefonunu Kaptırdı

Konuşurken Cep Telefonunu Kaptırdı

Adana'da bir bankanın ATM'sinden para çekmeye çalışırken diğer yandan cep telefonuyla konuşan 23 yaşındaki İpek Efe'nin yanına yaklaşan iki hırsız, kızın elinden cep telefonunu alıp kaçtı.

02.01.2012 14:36

Adana'da bir bankanın ATM'sinden para çekmeye çalışırken diğer yandan cep telefonuyla konuşan 23 yaşındaki İpek Efe'nin yanına yaklaşan iki hırsız, kızın elinden cep telefonunu alıp kaçtı. Şoka giren İpek Efe'nin yardıma koşan çevredekilerin ihbarıyla harekete geçen polis, kısa sürede kapkaç şüphelilerini yakaladı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Güzelevler Mahallesi'nde bir mobilya mağazasında çalışan İpek Efe, banka ATM'sinden para çekmek için dışarı çıktı. Bir elinde telefonla konuşup, diğeriyle de işlem yapan genç kızın arkasından yaklaşan 24 yaşındaki Ferhat D. ile 20 yaşındaki Aziz A., Efe'nin elindeki telefonu alıp kaçtı. Bağırarak yardım isteyen İpek Efe'nin çığlıklarını duyanlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, hırsızlık, oto hırsızlığı, araç kundaklama ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Ferhat D. ile Aziz A.'yı yakaladı. Üzerlerinden İpek Efe'den çaldıkları cep telefonu çıkan şüpheliler, kapkaç yaptıklarını itiraf etti. Şüpheliler gözaltına alınarak Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Kapkaççılardan şikayetçi olan İpek Efe, teşhis için getirildiği polis merkezinde, "Konuşmamın en önemli yerindeydim. Arkamdan gelip, telefonu çaldılar. Şikayetçiyim" diye ifade verdi.

Şüpheliler, haklarında 'nitelikli kapkaç' suçundan işlem yapılmak üzere Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerince Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konuşurken Cep Telefonunu Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement