Konyaaltı'nda Boş Durmak Yok - Son Dakika
Güncel

Konyaaltı'nda Boş Durmak Yok

Konyaaltı\'nda Boş Durmak Yok

Konyaaltı'nda 2 bin 500 kursiyer, el emeği göz nuruyla ürettikleri eserlerini, 'sanat şenliği' havasında sergiledi.

20.06.2013 09:54  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi'nin 'Sanat Eğitim Merkezi'ne dönüştürülen eski hizmet binasında 36 branşta açılan çeşitli el sanatları eğitimlerine katılan 2 bin 500 kursiyer, el emeği göz nuruyla ürettikleri eserlerini, 'sanat şenliği' havasında sergiledi.

Merkezin halk oyunları gösterisi, türkü ve gitar dinletisiyle de davetlilerin neşelendirildiği sergide, muhteşem eserler sanatseverin beğenisine sunuldu. Rengarenk tablolar, seramik çalışması dekoratif süs eşyaları, duvar panoları, takı tasarımı, tekstil, çeyiz ürünleri ve daha birçok sanat eseri göz kamaştırdı.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Eski hizmet binasını sanata ve sanatçıya kazandırmanın sevincini, mutluluğunu, gururunu bugün hep birlikte yaşıyor, paylaşıyoruz. Konyaaltı sanat şehri olmaya aday bir ilçe. Çok sayıda sanat atölyesi de faaliyet gösteriyor. İlçemizin gençleri, yetişkinleri artık boş vakitlerini sanat yaparak değerlendiriyor. Belediye olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirip, sanata ve sanatçıya desteğimizi sürdürüyoruz" dedi. Böcek, mesleki ve sanat kurslarının, Konyaaltı Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konyaaltı'nda Boş Durmak Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement