Konyaspor'dan 'İndirim Kampanyası'na Destek! - Son Dakika
Spor

Konyaspor'dan 'İndirim Kampanyası'na Destek!

Konyaspor\'dan \'İndirim Kampanyası\'na Destek!

Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı çerçevesinde başlatılan "indirim kampanyası"na destek kararı aldı.

13.10.2018 18:15

Yeşil-beyazlı kulübün yönetim kurulu, enflasyonla mücadele programı  kapsamında ülke genelinde indirim kampanyası başlatılmasının ardından kampanyaya  destek olmak için toplandı.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun  yüzde 10 indirim kampanyasına destek çıkma kararı aldığı belirtildi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kısa süre önce açıklanan enflasyonla mücadele programı kapsamında  ülke genelinde indirim kampanyası başlatılmıştır. Bu çerçevede listede eğlence ve  kültür bölümünde yer alan spor müsabakalarına giriş ücreti ve spor faaliyetleri  için yapılan ödemeler kalemlerine binaen indirim kararı almış bulunmaktayız.  Yönetim kurulu üyelerimizin oy birliğiyle kabul ettiği karar gereği, ülkemizin  içinden geçtiği zor dönemde Atiker Konyaspor Kulübü olarak bu kampanyaya tam  destek vererek sezon sonuna kadar maç giriş ücretlerimizde ve Konyastore  mağazalarımızdaki bütün ürünlerimizde yüzde 10 indirime gidilecektir. İlgili  mercilere resmi başvuruların yapılmasının hemen akabinde almış olduğumuz bu karar  yürürlüğe girecektir."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Konyaspor'dan 'İndirim Kampanyası'na Destek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement