Korkmaz: Kadınların Desteği Büyük - Son Dakika
Güncel

Korkmaz: Kadınların Desteği Büyük

Korkmaz: Kadınların Desteği Büyük

AKP İzmit İlçe Kadın Kollarının toplantısına katılan İlçe Başkanı Ali Korkmaz, kadınların çalışmalarının kendilerine büyük destek sağladığını söyledi.

04.01.2014 14:34  Güncelleme: 15:28

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları aylık icra kurulu toplantısı parti binasında yapıldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya İlçe Başkanı Ali Korkmaz da katılım sağladı.

Özellikle seçim sürecinin yaklaştığı şu son günlerde yapılacak çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda olağan değerlendirmeler yapıldı. Başkan Aysel Demirtaş yaptığı açıklamalarda, kadın kolları olarak çalışmalarını aksatmadan devam ettiklerini ve İzmit'te gerçekleştirdikleri ziyaretlerde çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

'KADINLARIN DESTEĞİ BÜYÜK'

İlçe Başkanı Ali Korkmaz ise, seçim döneminde ilçe teşkilatı olarak güçlü bir şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydederek, kadın kollarının kendilerine gösterdikleri desteğin oldukça fazla olduğunu söyledi.

Özellikle Aysel Demirtaş'ın bir çok programa katılarak destek verdiğini söyleyen Korkmaz, "Kadın kolları tarafından yürütülen çalışmalar sayesinde sürecimiz oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor" ifadelerini kullanarak, kadınlara bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Korkmaz: Kadınların Desteği Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement