Korku, Aksiyon Komedi, Aşk… - Son Dakika
Güncel

Korku, Aksiyon Komedi, Aşk…

Cinecity yenilenen programı ile aksiyon, macera, korku, aşk ve daha birçok türden hoşlanan tüm sinemaseverlere keyifli seyirler vaad ediyor.

28.08.2015 10:56

Hepsi bu hafta Cinecity Sinemaları'nda

Birbirinden çekici konuları ile bu haftanın programında; The Man From U.N.C.L.E, Visions, We Are Your Friends, American Ultra, No Escape ve En Güzeli filmleri yer alıyor. Bu hafta bir film mutlaka size göre.

Sinemaseverler konforlu ve keyifli saatler yaşatan Cinecity, yeni haftada birbirinden çekici konuları olan yepyeni filmlerle sinema tutkunlarının karşısına çıkıyor. Bu hafta Cinecity'de gösterilecek filmlerden mutlaka biri tam size göre. Ajandanıza notunuzu almadan haftaya başlamayın! Birbirinden etkileyici filmler tüm Cinecity'lerde ve Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması'nda.

Bu hafta gösterime girecek, Testere film serisinin yönetmenlerinden Kevin Greutert'in imzasını taşıyan Visions (Geçmişin Laneti), geçirdikleri trafik kazası sonucunda küçük bir çocuğun ölümüne neden olan Eveleigh ve David çiftinin yaşadıkları travmanın etkisiyle sığındıkları küçük kasabadaki korku dolu hayatlarını anlatıyor. Korku filmi severlere Cinecity salonlarında sinema keyfi sunacak bir başka alternatif de okyanus ötesinde satın aldıkları eve daha yerleşemeden kaçıp canlarını kurtarmanın yollarını arayan bir ailenin yaşadıklarının anlatıldığı No Escape (Kaçış Yok). Dj Cole Carter'ın kendisine kol kanat geren Dj James'ın sevgilisine aşık olduğu, Max Joseph imzalı We Are Your Friends (Aşkın Ritmi) sinemada romantik bir aşk filmi izlemek isteyenler için ideal bir seçim olacak. Komedi aksiyon türündeki American Ultra, ailece keyifli dakikalar vaad ediyor. Filmde Mike ile sevgilisi Phoebe'nin küçük bir kasabada son derece sakin ve sıkıcı süren hayatları Mike'ın aslında hükümet için çalışan bir ajan olduğunun ortaya çıkmasıyla olağanüstü bir maceraya dönüşüyor. Erkan Can, Tarık Papuççuoğlu gibi önemli oyuncuların rol aldığı, 3 askerlik arkadaşının güneyde bir otelde geçen renkli ve eğlenceli hayatlarının anlatıldığı En Güzeli, komedi severlerin Cinecity sinemalarında kalbini fethedecek.

İki rakip ajanın işbirliği hikayesi: The Man From U.N.C.L.E

Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu başrollerini Henry Cavill ile Armie Hammer paylaştığı casusluk filmi 1960'lı yıllarda Soğuk Savaş döneminde geçiyor ve 2 ajanın aksiyon dolu takip öyküsünü anlatıyor. Filmde, uzun zamandır aralarında süren düşmanlık nedeniyle çeşitli olaylarda karşı karşıya çarpışmış olan CIA ajanı Solo ile KGB için çalışan Kuryakin, uluslararası bir suç örgütünü çökertmek için güçlerini birleştirirler. Bu zorlu davada ellerindeki tek ipucu vardır, bir Alman bilim adamının kızına ulaşırlarsa yollarına devam edebileceklerdir… Dünyanın büyük bir felaketten kurtulması, zamanla yarışmak zorunda oldukları bu göreve bağlıdır.

Sinemanın büyülü atmosferini yıldızların altına taşıyan Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması'nın programında bu hafta No Escape, The Man From U.N.C.L.E ve We Are Your Friends filmleri yer alıyor. Sevdiklerinizle birlikte açık havada sinema izlemenin keyfini çıkarmak için Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması'ndan yerinizi ayırtın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Korku, Aksiyon Komedi, Aşk… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement