Köy Pazarı Tatilcilerden İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Köy Pazarı Tatilcilerden İlgi Görüyor

Edirne'nin Keşan ilçesinde, tatilcilerin yoğun şekilde kullandıkları Keşan-Enez yolu üzerinde bulunan Kılıçköy'de köy halkı tarafından kurulan, sebze, meyve ve el yapımı ürünlerin satıldığı pazar, tatilcilerin uğrak yeri oldu.

19.08.2017 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde, tatilcilerin yoğun şekilde kullandıkları Keşan- Enez yolu üzerinde bulunan Kılıçköy'de köy halkı tarafından kurulan, sebze, meyve ve el yapımı ürünlerin satıldığı pazar, tatilcilerin uğrak yeri oldu.

Kılıçköy'de ikamet eden çoğunluğu kadınlardan oluşan bu pazarda, köylülerin ürettiği sebze, meyve ve el yapımı salça ve makarna gibi ürünler, bu yolu kullanan tatilcilerin beğenisine sunuluyor.

El emeği göz nuru bu ürünleri tatilcilerle buluşturan köylülerden Yadigar Karagöz, uzun süredir bu pazarda ürün sattıklarını ve böylelikle evlerine ekonomik olarak katkıda bulunduklarını söyledi.

Fevziye Ertaş da tatilcilerin yoğun olduğu özellikle hafta sonları, pazarın bir hayli rağbet gördüğünü belirterek, "Allah bereket versin. Evimize katkı sağlayacak kadar kazancımız oluyor. Uzun yıllardır burada tatilcilere ve yöremize hizmet veren pazarımız, hak ettiği değeri görüyor. Bizler, köy halkı olarak emek verdiğimiz tüm ürünlerimizi gönül rahatlığıyla vatandaşlarımıza sunuyoruz. Tüm ürünlerimizi köyde kendimiz yetiştiriyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köy Pazarı Tatilcilerden İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement