Koza-İpek'in Lüks Otomobilleri İhaleyle Satılacak - Son Dakika
Ekonomi

Koza-İpek'in Lüks Otomobilleri İhaleyle Satılacak

Koza-İpek\'in Lüks Otomobilleri İhaleyle Satılacak

Yönetimine kayyum atanan Koza-İpek Holding'e ait 22 araç ihaleyle satılacak. Lamborghini, Porsche, Bentley, Ferrari gibi arabaların bulunduğu ihale 11-15 Nisan'da.

06.04.2016 11:55  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koza- İpek Holding'e ait lüks araçlar kayyumun kararı ile satışa çıkarıldı.

AÇIK ARTTIRMAYLA SATILACAK

Araçların satışına ilişkin müzayede ilanına göre, mülkiyeti Koza Altın İşletmeleri AŞ ve diğer grup şirketlerine ait lüks ve ihtiyaç fazlası 22 araç açık artırma yoluyla ayrı ayrı satışa sunulacak.

LÜKS ARAÇLAR VAR

Congresium Ankara'da 16 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek müzayededen önce Lamborghini, Porsche, Bentley, Ferrari gibi markaların da aralarında yer aldığı 22 lüks otomobil 11-15 Nisan tarihlerinde Koza Holding'in şirket otoparkında görülebilecek.

TEMUNAT BEDELLERİ 7 BİN 500 LİRADAN BAŞLIYOR

Başvuruların 15 Nisan saat 15.00'e kadar yapılabileceği ihalede, 2010-2015 model araçlar için 7 bin 500 liradan 56 bin liraya kadar değişen geçici teminat bedellerinin ödenmesi gerekiyor.

"SATIN ALDIKTAN SONRA ÖNEMLİ OLAN SIKINTIDA MUHATAP BULABİLMEK"

İlandaki araçlar hakkında bilgi veren Yeniköy Motors İzmir Müdürü Fatih Yılan, söz konusu araçların piyasa fiyatlarının çok önemli değişiklik göstermediğini belirtti. Lamborghini, Bentley, Mercedes, Porsche, Chevrolet, Ferrari, BMW, Range Rover, Cadillac markalarına ait araçların piyasa değerlerinin 200 bin lira ile 700 bin avro aralığında değiştiğini bildiren Yılan, "Önemli olan satın aldıktan sonra olası sıkıntılarda muhatap bulabilmeniz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Koza-İpek'in Lüks Otomobilleri İhaleyle Satılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Kahrolsun chp pkk lpg pyd işid: Hocanın bedduasi kendi kutsal gördüğü topraklara düşmüştür kendini rezil etti yaa 3 12 Yanıtla
  • Berk: Her şeyi satın saray sağolsun 14 0 Yanıtla
  • Dr Erkan Yildirim: Hepsini alirim Uygun fiyat yaparsaniz . Param Hazir....... 9 0 Yanıtla
  • beyaz golge: Allah var gam yok imtihan bazenzulm edici oluyor 6 0 Yanıtla
  • A: Soruyorum sizlere ne AKP bin ne bu cemaat kasabısın olduğu gibi cemaatin ne bu cüppeli Ahmet gibilerin Müslümanlıkla ne alakaları var Nasıl bi nefis bu lükse şatafata doymuyorlar doymuyorlar 3 3 Yanıtla
  • yoruma gerek yok: allah rızası için ferrariye binoyor bıyıklı amca)) 0 1 Yanıtla

Advertisement