Kozan'da Tarihi Kalede Yamaç Paraşütü - Son Dakika
Yerel

Kozan'da Tarihi Kalede Yamaç Paraşütü

Kozan\'da Tarihi Kalede Yamaç Paraşütü

Adana'nın Kozan ilçesinde Kozan Sportif Havacılık Kulübü, ilçenin kurtuluşunun 93.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kozan Kalesi'nden yamaç paraşütü uçuşu yaptı.

02.06.2013 09:46

Adana'nın Kozan ilçesinde Kozan Sportif Havacılık Kulübü, ilçenin kurtuluşunun 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kozan Kalesi'nden yamaç paraşütü uçuşu yaptı.

Kozan Sportif Havacılık Kulüp Başkanı Eser Karavelioğlu, "Kozan Kalesi'nde uçulamaz dediler ama biz uçuyoruz. Kozan Belediye Başkanımıza etkinliklerimize sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Yamaç paraşütçüsü Talat Yavuz, yamaç paraşütü sporunun çok az bir maliyet isteyen spor dalı olduğunu belirterek, "Kozan'da yamaç paraşütü sporu ile uğraşan kişi sayısı çok fazla. Bizde kulüp olarak bu sporu seven arkadaşlarımızı bir dernek altında topladık. Kurumsal olarak desteğe ihtiyacımız var. Bu desteği de bize Belediye Başkanımız gösterdi. Bu spor için kalkış ve iniş yeri önemli. Kalkış yeri olarak Kozan Kalesini gördük. Başkanımız buradaki eksiklikleri giderdi. Yıl boyu buradaki etkinliklerimizi sürdürmeyi düşünüyoruz. Kozan yamaç paraşütü konusunda daha ileriye gelecektir. Herkesi bu sporu yapmaya davet ediyoruz. Kozan'da derneğimizin bürosunu açıyoruz. İlçemizdeki faaliyetlerimizi artıracağız. Artık insanlarımız Kozan dağlarında yamaç paraşütü izleyecekler" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozan'da Tarihi Kalede Yamaç Paraşütü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement