Kozluk'taki Terör Saldırılarıyla İlgili 9 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Kozluk'taki Terör Saldırılarıyla İlgili 9 Gözaltı

Kozluk\'taki Terör Saldırılarıyla İlgili 9 Gözaltı

Batman’ın Kozluk ilçesinde müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun şehit olduğu saldırıları gerçekleştiren teröristlerin kullandığı taksinin şoförü M.F. gözaltına alındı.

12.06.2017 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Kozluk ilçesinde müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun şehit olduğu saldırıları gerçekleştiren teröristlerin kullandığı taksinin şoförü M.F. gözaltına alındı. Soruşturma çerçevesinde, kent merkezi ve ilçede gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınanların sayısının 9'a çıktığı öğrenildi.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca, Kozluk ilçesi ve Bekirhan beldesinde, müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun şehit olduğu, biri asker 3 kişinin yaralandığı terör saldırılarına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Saldırıların hemen ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, olaylarda kullanılan taksinin şoförü M.F., ilçeye bağlı Ağaçlık mevkiinde elleri bağlı bir şekilde bulunmuş ve ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. M.F. bir kez daha gözaltına alındı.

M.F.'nin yanı sıra, Batman merkez ve Kozluk ilçesindeki çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, saldırılarla bağlantılı olabilecekleri değerlendirilen 8 şüpheli daha gözaltına alındı. Şüphelilerin ifade işlemleri sürüyor. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kozluk'taki Terör Saldırılarıyla İlgili 9 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement