KSHMYO'ndan Yeni Mezunlar - Son Dakika
Eğitim

KSHMYO'ndan Yeni Mezunlar

KSHMYO\'ndan Yeni Mezunlar

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Programlarından Bu Yıl 164 Öğrenci Mezun Oldu.

29.05.2010 19:29

Kartepe'deki okulun 8.dönem mezuniyet töreninde Kaymakam Ünaldı ile Belediye Başkanı Karabalık, öğrencilerin coşkusuna ortak oldular.

Kartepe'de eğitim ve öğretim hizmeti veren KSHMYO Sağlık Programları Bölümlerinin mezuniyet töreni Derbent Uygulama Oteli'nde gerçekleştirildi. Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da aralarında bulunduğu törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından başladı.

Bu yıl 8.mezunlarını veren okulda Tıbbi Laboratuvar programından 81, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı'ndan 83 öğrenci başarı belgelerini alarak yeni yaşamlarına ilk adımlarını attılar.

Okul Birincisi Tuğçe Aktop, öğrenciler adına duygularını ifade ederken MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rüştü Taştan da konuklara bölüm hakkında bilgi verdi. Daha sonra yaş kütüğüne isim çakılması ardından dereceye giren öğrenciler protokolün elinden plaketlerini aldılar. Okul 1. Tuğçe Ertok'a Kaymakam Ünaldı, okul 2. Sezgin Karadağ'a Belediye Başkanı Karabalık ve okul üçüncüsü Bülent Kaynak'a da müdür Taştan plaketini verirken başarı dileklerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim KSHMYO'ndan Yeni Mezunlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement