Kula'nın, Bank ve Kamelyaları Şarkı Söylüyor - Son Dakika
Güncel

Kula'nın, Bank ve Kamelyaları Şarkı Söylüyor

Kula\'nın, Bank ve Kamelyaları Şarkı Söylüyor

Kula Belediyesi, hem kent estetiğine katkıda bulunmak hem de şehre turistik gezi amacıyla gelen misafirlere Kula'nın tanıtımını yapmak amacıyla kent meydanında Konuşan Kamelya ve Banklar yerleştirdi.

18.05.2018 16:17

Kula Belediyesi, şehir merkezine yerleştirdiği konuşan kamelya ve banklarla vatandaşlara yeni ve keyifli bir hizmeti daha hayata geçirdi.

Kula'nın kent estetiğine katkıda bulunmak ve Kula'ya gelen misafirlere ilçenin tanıtımını yapmak amacıyla Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent Meydanı'na 2 adet Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği'nden eserlerin yer aldığı konuşan kamelya ve 1 adet Kula'yı anlatan konuşan bank hizmete girdi. Kulalı vatandaşların merak ve ilgiyle kullandığı konuşan kamelya ve banklar, genç yaşlı bütün herkese müzik ziyafeti sunuyor. Kula'yı örnek şehir haline getirmeye çalıştıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Şehir Merkezi'ne havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımızın daha hoş vakit geçirebilmesi amacıyla konuşan banklar yerleştirdik. Amacımız ve çalışmalarımız vatandaşlarımızı daha huzurlu ve sağlıklı bir şehirde yaşamalarını sağlamak. Her geçen gün turizm adına önemli adımların atıldığı Kulamıza yenikler getirmeye devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula'nın, Bank ve Kamelyaları Şarkı Söylüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement