Kulalılara, Kur'an-ı Kerim Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Kulalılara, Kur'an-ı Kerim Ziyafeti

Kula Belediyesi'nin, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği programlar tüm hızıyla devam ediyor. Yunus Emre Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikle Kur'an-ı Kerim'i en güzel okuyan dünyaca ünlü hafızlar Kulalılara muhteşem bir Kur'an-ı kerim ziyafeti yaşattı.

09.06.2018 14:46

Kula Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Dünyaca ünlü Hafızların okuduğu Kur'an-ı Kerim Tilaveti Kula'da büyük ilgi gördü.

Yunus Emre Kent Meydanı'nda düzenlenen gecede, Dünya Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Hafız Cihan Kodal ve Fatih İmdat okudukları Kur'an-ı Kerim tilaveti ile herkesin gönlünü mest etti. Kur'an-ı Kerim Ziyafetinin yaşandığı programa, Kula Belediye Başkan Vekili İlyas Macun, Kula Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Ülkü Ocakları Başkanı Mikail Bulut ve vatandaşlar katıldı. Programın sonunda günün anısına Hafızlara hediye takdim edildi. Programda konuşan Kula Belediye Başkan Vekili İlyas Macun, Ramazan ayının bereket, rahmet, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, "Bu yıl Ramazan ayını vatandaşlarımızla birlikte iç içe geçirdik. Düzenlenen programlar ile her gece Kent meydanında Ramazanın coşkusunu yaşadık. Bu vesileyle şimdiden İslam Aleminin ve hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kulalılara, Kur'an-ı Kerim Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement