Kurban Bayramı İçin İkramiyeler Ne Zaman Verilecek? - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı İçin İkramiyeler Ne Zaman Verilecek?

Kurban Bayramı İçin İkramiyeler Ne Zaman Verilecek?

Kurban Bayramı ikramiyesinin ödeneceği tarihi emekliler heyecanla bekliyor. Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da emeklilere 1000 TL bayram ikramiyesi verilecek.

17.07.2018 16:00

Geçtiğimiz yıl 30 Ağustos'un bayramla birleşmesi nedeniyle 11 gün tatil yapma şansı bulan çalışanlar, 2018'de de uzun bir Kurban Bayramı tatili beklentisi içerisinde. Kurban Bayramı tatili için henüz bilgilendirme yapılmadı ancak 9 gün tatil yapılacağı öngörülüyor. Kurban Bayramı'nın arefesi 20 Ağustos Pazartesi gününe denk geliyor. Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma ise resmi tatil.

DİYANET'İN TAKVİMİ

Bu yıl Ağustos ayına denk gelen Kurban Bayramı günleri Diyanet İşleri Başkanlığının yayınladığı takvime göre şu şekilde:

Kurban Bayramı arefesi - 20 Ağustos Pazartesi

Kurban Bayramı 1. gün - 21 Ağustos Salı

Kurban Bayramı 2. gün - 22 Ağustos Çarşamba

Kurban Bayramı 3. gün - 23 Ağustos Perşembe

Kurban Bayramı 4. gün - 24 Ağustos Cuma

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

2018 yılından itibaren emekli vatandaşlara ödenmeye başlayan bayram ikramiyesi yılda iki kez biner lira ödeme olarak kararlaştırıldı. Tüm emeklilere, 21-24 Ağustos'ta, Kurban Bayramı öncesinde 1000 lira ikramiye ödemesi yapılacak. İkramiye, Ağustos'un 17'sine kadar hesaplara yatırılacak. Tam ödeme tarihi Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanacak. Ayrıca SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Ağustos'ta bayram nedeniyle maaşlarının erken ödenmesi söz konusu olabilecek.

Kurban Bayramı İçin İkramiyeler Ne Zaman Verilecek?

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı İçin İkramiyeler Ne Zaman Verilecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement