Kürkle Alışveriş Yapan Seda Sayan, Gazetecileri Görünce Koşarak Kaçtı - Son Dakika
Magazin

Kürkle Alışveriş Yapan Seda Sayan, Gazetecileri Görünce Koşarak Kaçtı

Üzerindeki kürküyle ev alışverişinde görüntülenen Seda Sayan, gazetecileri görünce koşar adım uzaklaştı. Sayan'ın bu kaçışı ise akıllara kürkünün gerçek olduğunu getirdi.

27.02.2019 08:08  Güncelleme: 09:33

Şarkıcı Seda Sayan, önceki gün Etiler'de ev eşyaları satan bir mağazadaydı. Kürk giyme polemiğinin arttığı günlerde açık renkli kürküyle ev ürünlerini inceleyen Sayan, gazetecileri görünce hızla uzaklaştı.

Sözcü'de yer alan habere göre; uzun süre reyonları gezip alışveriş yapan şarkıcı Seda Sayan, kendisini bekleyen gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Gazeteci ordusunu yarıp hızlıca çıkış kapısına koşan şarkıcı bir süre gazetecileri de peşinden koşturdu.

KÜRKLE ALIŞVERİŞ YAPTI

"Acelem var gitmem lazım" diyen Sayan'ın üzerindeki kürk dikkat çekti. Bülent Ersoy ve Hadise'den sonra Sayan'ın da hayvanseverlerden tepki alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

Kürkle Alışveriş Yapan Seda Sayan, Gazetecileri Görünce Koşarak Kaçtı

"NE KÜRKÜ AYOL PELUŞ O"

Kürk hakkında açıklama yapan Sayan, "Ne kürkü ayol, peluş o. 2 bin metreden bile belli. Hatta ürünlerini tanıtmamı isteyen bir hayranım dikip göndermişti. Ben hiç kürk giymem ki." dedi.

"BUNLAR BÖYLE YAPARSA SOKAKTAKİ İNSAN NE YAPSIN"

Gedik, son günlerde yaşanan kürk polemiği hakkında Hadise ve Bülent Ersoy için "Çok ayıp ediyorlar. O videoları görerek, çekilen acıları bilerek, hala vicdanları nasıl sızlamıyor anlamıyorum. Bunlar topluma örnek olması gereken insanlar. Bunlar böyle yaparsa sokaktaki insanlar ne yapsın. Çok ayıplıyorum kendilerini. Kınıyorum, ayıplıyorum. Eğer reankarnasyon diye bir şey varsa umarım bir sonraki hayatlarında tilki veya tavşan olarak dünyaya gelsinler ve o acıların aynısını çeksinler." demişti.

Kürkle Alışveriş Yapan Seda Sayan, Gazetecileri Görünce Koşarak Kaçtı
Kürkle Alışveriş Yapan Seda Sayan, Gazetecileri Görünce Koşarak Kaçtı

Son Dakika Magazin Kürkle Alışveriş Yapan Seda Sayan, Gazetecileri Görünce Koşarak Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • TEK TABANCA34: ÇOK BOŞ BİR KADINN ...TAM BİR KOKANA 8 2 Yanıtla
  • Bora gunaydin: Sevilmedigini Bild seda nefret bile ediliyor senden rezillik ambidestro 10 0 Yanıtla
  • AÇIM AÇÇ: BEN DİYORUM ENFLASYON YÜZDE 20 ÜSTÜ FAİZLER YÜZDE 23 DE SEN DİYORSUNKI KÜRK MÜRK.. AÇIM AÇÇÇÇÇ. 8 1 Yanıtla
  • 77: Habire bu ve bunun gibilere sokaktaki insana örnek olsunlar deniyor ya bu ve bunun gibiler kim ki bize örnek olsunlar bunların ne aklı ne ahlakları yeter bence topluma ve genel ahlaka bakıp kendilerine çeki düzen versinler 8 0 Yanıtla
  • cihangir: ye kürküm ye, aptallari kandirmak kolaymi, ekmek parasi icin daha korkunc seyler bile yapiliyor bu türkiyede hayvanlar korumasiz zaten, insan haklari da 5 0 Yanıtla
  • kezban: reankarnasyon diyor yawwww...sorsan müslümanım derr... 4 1 Yanıtla
  • dobraadam: aşırı kürk merakı aşırı lüks merakı vardır ünlülerde. 4 0 Yanıtla
  • ali: sokaktaki insan ne yapacak ekmek derdinde kürkü vercek parasımı var 2 0 Yanıtla
  • Alüminyum: Sokakta ki insanda kürk giyecek para yokki zaten neden bahsediyor bu :D Onu da geç bize örnek olacak tavır sergilemiyor hiç bir sanatçı kimi örnek alıyım bilemedim şimdi ben 1 1 Yanıtla
  • Bjk1903: bu magazin muhabirleri ne kadar soytarı adamlar ya sordukları sorulara bak sana ne be adam aradınızmı birde peşinden koşmuyorlarmı cem yılmaz haklı git kendine sigortalı iş bul derken 1 0 Yanıtla

Advertisement