Kütahya Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine CHP'lilerden Tepki - Son Dakika
Güncel

Kütahya Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine CHP'lilerden Tepki

Kütahya Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine CHP\'lilerden Tepki

Kütahya'da peyzaj çalışması nedeniyle Adliye bahçesindeki 3 ağacın yerinden sökülerek çıkartılmasına CHP'liler tepi gösterdi.

23.10.2014 16:35

Kütahya'da peyzaj çalışması nedeniyle Adliye bahçesindeki 3 ağacın yerinden sökülerek çıkartılmasına CHP'liler tepi gösterdi.

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ile bir grup partili adliye önünde basın açıklaması yaparak ağaçların sökülmesini eleştirdi. Zeliha Aksaz Şahbaz Adliye bahçesindeki ağaçlardan 3'ünün sabah saatlerinde yerlerinden sökülerek çıkarıldığını söyledi. Ağaçların sökülmesine karşı olduklarını belirten Şahbaz şöyle konuştu Bizler Kütahyalılar olarak ağaçlarımıza sahip çıkıyoruz. Tarihi adliye binamızın önünde, binaya güzellik katan ağaçlarımızdan üçü sabah saatlerinde sökülmüş. Bizler Kütahyalılar olarak, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri olarak ağaçların sökülmesine karşı çıkıyoruz. Hukuki anlamda ne yapılması gerekiyorsa yapacağız.

CHP'liler basın açıklamanın ardından adliye binasına girerek Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan'la görüştü. Ağaçların bahçede yapılacak olan peyzaj çalışması nedeniyle yerlerinden söküldüğünü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine CHP'lilerden Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement