Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Mezuniyet Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesindeki iken geçtiğimiz günlerde kurulan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine dahil olan Tıp Fakültesinin öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

28.06.2018 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesindeki iken geçtiğimiz günlerde kurulan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine dahil olan Tıp Fakültesinin öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasında yapılan törene katılan Vali Ahmet Hamdi Nayir, başarıyla mezun olan öğrencilerin sevinç ve mutluluklarını paylaştığını söyledi.

Öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında da başarılar temenni eden Nayir, "Öğrencilerimiz önemli bir görevi tamamlayıp sağlık ordusuna katıldılar. Sevgili öğrenciler, 7'den 70'e, 7 gün 24 saat hepimizin ihtiyaç duyduğu bir hizmeti, sabrımızın da tükendiği bir zamanda sizlerin önüne gelip sizden hizmet bekleyeceğimiz bir alanda hizmet edeceksiniz. İnanıyoruz ki almış olduğunuz aile terbiyesinden görmüş olduğunuz fakülte eğitimine kadar bu necip milletin ihtiyaç duyduğu önemli hizmeti yapabilecek bir kıvama ulaştınız. Bu anlamda bizleri, fakültenizi, üniversitenizi ve ailelerinizi mahcup etmeyeceksiniz." diye konuştu.

Vali Nayir, mezun öğrencilerin eğitim gördükleri Kütahya'yı gittikleri her yerde tanıtmalarını da istedi.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören de öğrencilere meslek hayatlarında başarılar dileyerek, "Bugün, tarihin en eski ve insana hizmet etmesi nedeniyle belki de en değerli mesleğine adım atan öğrencilerimizin mezuniyet törenlerinin gururunu birlikte yaşıyoruz. Öğrencilerimizin yetişmesinde emekleri olan akademisyenlerimize ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Hocalarımız, yetiştirdikleri meslektaşlarıyla ne kadar övünseler azdır." dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural ise mezun öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunarak meslek hayatlarında başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından mezun öğrencilere diploma ve başarı belgeleri takdim edildi.

Dekan Vural'ın mezun öğrencilere Hipokrat yemini yaptırdığı tören, öğrencilerin toplu halde havaya kep fırlatmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement