Kuyudaki Mazgala Sıkışan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
3. Sayfa

Kuyudaki Mazgala Sıkışan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı

Kuyudaki mazgala sıkışan yavru köpeği itfaiye kurtardıBOLU - Bolu'da, girdiği kuyudan çıkmaya çalışırken mazgala sıkışan yavru köpek, itfaiye ekipleri tarafından mazgal kesilerek kurtarıldı.

07.09.2017 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuyudaki mazgala sıkışan yavru köpeği itfaiye kurtardı

BOLU - Bolu'da, girdiği kuyudan çıkmaya çalışırken mazgala sıkışan yavru köpek, itfaiye ekipleri tarafından mazgal kesilerek kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre Bolu'nun Çivril Köyü yolu üzerinde bulunan kuyuya annesiyle birlikte giren yavru köpek, kuyunun bulunduğu kanala su salınınca kuyudan çıkmak isterken mazgala sıkıştı. Kuyudan çıkmayı başaran yavru köpeğin annesinin kuyu etrafında havladığını ve kuyuya baktığının gören köy sakini İsmail Kalaycı durumu Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri mazgalı keserek yavru köpeği sıkıştığı yerden kurtardılar. Soğuk suyun içinde uzun süre kalan yavru köpek titrediği ve şoka girdiği için yol kenarında güneşli bir yere bırakıldı. Köpeğin başından ayrılmayan ekipler bir süre sonra hayati tehlikesi olabileceği düşüncesiyle Bolu Belediyesi'ne bağlı veterinerlerden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler yavru köpeği araca koyduktan sonra bir ayağı sakat olan anne köpeği de uyuşturucu iğne ile bayıltılarak tedavilerinin yapılacağı Bolu Belediyesi'ne bağlı hayvan barınağına götürdüler.

Kuyudaki Mazgala Sıkışan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kuyudaki Mazgala Sıkışan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement