La Perla; Dünden Bugüne Kadınların Vazgeçilmezi - Son Dakika
Kadın

La Perla; Dünden Bugüne Kadınların Vazgeçilmezi

La Perla; Dünden Bugüne Kadınların Vazgeçilmezi

Küçük bir atölyeden başlayıp alanında devleşen La Perla, 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ve Woody Allen’ın son filmindeki tasarımlarıyla yine kadınların aklını başından aldı!

17.05.2012 18:00

2012 ilkbahar yaz koleksiyonuyla bir kez daha sevenlerini büyüleyen La Perla, 1954 yılında Ada Masotti tarafından kurulmuş. Yeni koleksiyonunda 60'ların ruhunu, kadın vücudunun estetiği ile buluşturan markanın temelleri, ünlü bir tekstil kendi olan Bologna'da atılmış. Muhteşem işçiliği ve tasarımlarıyla kısa sürede "Altın makas" lakabını alan Ada Masotti, markasının adını belirlerken, tasarımları gibi son derece feminen ve değerli bir mücevher olan inciden yani "Pearl"den esinlenmiş ve tasarımlarını da adeta istiridyeden çıkan bir inci gibi, kırmızı kadife kaplı özel bir mücevher kutusunda sunmuş.

Birkaç yıl içinde Masotti'nin küçük atölyesi, büyük bir şirkete dönüşmüş. Zaman içinde değişen trendleri iç çamaşırlarına da yansıtan Masotti 2000'lı yıllara geldiğimizde feminenliğin, seksapelin, stilin ve lüksün ön plana çıktığı muhteşem tasarımlarıyla, kadınların bir numaralı iç çamaşırı, plaj, gecelik ve pijama markası olma özelliğini korumuş. Erkekler koleksiyonu da bulunan La Perla, 2008 yılında JH Partnes bünyesine geçmiş ve bugün hala alanında dünya lideri olma özelliğini koruyor. Swarovski ve Lycra ile yürüttüğü ortak çalışmalarıyla da büyük beğeni toplayan La Perla, Naomi Watts, Kate Moss, Victoria Beckham, Julianne Moore, Jessica Alba, Mariah Carey ve Monica Bellucci gibi daha birçok ünlü ismin de favorisi. Woody Allen'ın son filmi "To Rome with Love"daki muhteşem tasarımlarıyla da adından bahsettirmeyi başaran markanın ürünlerini yakından görmek ve dahası sahip olmak istiyorsanız, İstinye Park'ta ki La Perla mağazasını mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın La Perla; Dünden Bugüne Kadınların Vazgeçilmezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement