Lezzeti ve Müziği Buluşturan Festival! - Son Dakika
Güncel

Lezzeti ve Müziği Buluşturan Festival!

Lezzeti ve Müziği Buluşturan Festival!

Sivrihisar Belediyesi tarafından ilki, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen "Dövme Sucuk Festivali" bu yıl da binlerce kişiyi ve birbirinden ünlü konukları Sivrihisar'da buluşturmaya hazırlanıyor.

29.01.2018 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 ton Sivrihisar'a özgü meşhur dövme sucuğun dağıtılacağı; Mithat Körler ve Koray Avcı gibi ünlü sanatçıların da şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşatacağı festival 4 Şubat Pazar günü gerçekleşecek.

5 TON SUCUK DAĞITILACAK!

Sivrihisar Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen "Dövme Sucuk Festivali" bir kez daha binlerce kişiyi Sivrihisar'da buluşturacak.

4 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek festivalde, 5 ton Sivrihisar'a özgü meşhur dövme sucuk dağıtılacak.

MİTHAT KÖRLER VE KORAY AVCI KONSER VERECEK!

Geçtiğimiz yıl 15 bin kişinin katıldığı festivale, bu yıl da ilgi bir hayli büyük.

Lezzetin müzikle buluştuğu festivalde bu yıl, Mithat Körler ve Koray Avcı gibi ünlü isimler de şarkılarıyla misafirlere müzik ziyafeti yaşatacaklar.

'Sivrihisar Dövme Sucuğu'nun festival sonrasında ülkenin dört bir yanından talep edilmeye başlandığını belirten Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid YÜZÜGÜLLÜ "Sivrihisar'ın tarihini, kültürünü olduğu kadar, lezzetlerini de dünyaya tanıtmak istiyoruz. Herkesi, Sivrihisar'ı görmeye ve yemek kültürümüzü tanımaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lezzeti ve Müziği Buluşturan Festival! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement