LG İddiasını Sürdürüyor - Son Dakika
Teknoloji

LG İddiasını Sürdürüyor

LG İddiasını Sürdürüyor

LG, Optimus 3D Max ile 3D cep telefonu dünyasında yeni bir sayfa açıyor.

28.09.2012 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LG'nin ilk kez Mobile World Congress 2012'de tanıtımını yaptığı Optimus 3D Max cep telefonu, 3D keyfini daha cazip hale getirirken daha ince ve hafif tasarımıyla göz dolduruyor.

Optimus 3D Max ile mobil eğlencede inovasyon sınırlarını zorladıklarını belirten LG Mobile Communications CEO'su Dr. Jong-seok Park, "Telefonumuz, 2011 yılında Mobile World Congress'te ilk kez tanıttığımız Optimus 3D modelinden bu yana çok büyük bir değişim ve gelişim gösterdi. İkinci nesil gözlüksüz 3D akıllı telefon, kusursuz 2D veya 3D görüntü kalitesi sunarken en yeni teknolojiye sahip bir cihazın incelik ve hafiflikte gelebileceği son noktayı temsil ediyor" dedi.

Optimus 3D Max'te bulunan 3D converter ile Google Earth, Google Maps veya diğer harita uygulamalarından 2D içerikler 3D'ye dönüştürülebiliyor. Kullanıcılar Optimus 3D Max'in sahip olduğu 3D video düzenleyici sayesinde ise gerçek zamanlı olarak 3D videoları telefonlarında düzenleyebiliyor. Ayrıca telefonun yan tarafında bulunan 3D'ye geçiş tuşu ile 2D ile 3D içerikleri arasında kolayca geçiş yapılıyor.

Optimus 3D Max, bir önceki modele göre 2mm daha ince ve 20g daha hafif. 5mp kamera özellikli telefon, ikili lensi sayesinde 3D fotoğraf ve video çekimi yapabiliyor. Kayıtlar cep telefonunun yanı sıra 3D özellikli bilgisayar ekranından veya TV'den izlenebiliyor.

Optimus 3D Max'in Türkiye'de tavsiye edilen perakende fiyatı 1399 TL.

Teknik Özellikler:

Yonga seti: 1.2GHz çift çekirdekli işlemci (OMAP4430)

Ekran: 4.3-inç Corning Gorilla Glass 2'li 3D WVGA ekran

Hafıza: 8GB dahili depolama 1GB dahili hafıza, Micro SD destek (32GB'a kadar)

Kamera: 2 x 5MP rear-facing, VGA front-facing

OS: Android 2.3 Gingerbread

Pil: 1,520 mAh

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji LG İddiasını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement