Londra-2012 - Son Dakika
Spor

Londra-2012

Londra Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek güreş milli takımından ilk kafile, 2 Ağustos Perşembe günü yola çıkacak.

31.07.2012 12:22

Londra Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek güreş milli takımından ilk kafile, 2 Ağustos Perşembe günü yola çıkacak.

Güreş Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Londra'ya gidecek ilk kafilede, grekoromen stilin teknik heyet ve sporcuları olacak. Federasyon başkanı Bekir Çeker'in başkanlığını yapacağı kafilede, teknik direktör Mehmet Akif Pirim ve sıklet antrenörleriyle birlikte sporculardan 55 kiloda Ayhan Karakuş, 60 kiloda Rahman Bilici, 66 kiloda Atakan Yüksel, 74 kiloda Selçuk Çebi, 84 kiloda Nazmi Avluca, 96 kiloda Cenk İldem ve 120 kiloda Rıza Kayaalp yer alacak.

Londra Olimpiyat Oyunları'nda grekoromen stilde 55 ve 74 kilogram müsabakaları 5 Ağustos, 60, 84 ve 120 kilogram müsabakaları 6 Ağustos, 66 ve 96 kilogram müsabakaları ise 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

-Tek bayan 4 Ağustos'ta gidecek

Türkiye'yi bayanlar 63 kiloda temsil edecek Elif Jale Yeşilırmak ve antrenörler 4 Ağustos Cumartesi günü Londra'ya uçacak. 8 Ağustos'ta mindere çıkacak Yeşilırmak ile birlikte teknik direktör İsmail Kosukoğlu, antrenörler, İshak Irbayhanov ve Yılmaz Arslan da Londra'ya gidecek.

Serbest stilde yarışacak güreşçiler Ahmet Peker, İbrahim Bölükbaşı, Taha Akgül, Ramazan Şahin ve Serhat Balcı ile teknik heyet ise 6 Ağustos Pazartesi günü Londra'ya hareket edecek.

Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Londra-2012 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement