Londra Belediyesi'nden Nesil Çalışkan'a 18 Milyon Sterlin Kredi - Son Dakika
Güncel

Londra Belediyesi'nden Nesil Çalışkan'a 18 Milyon Sterlin Kredi

Londra Belediyesi\'nden Nesil Çalışkan\'a 18 Milyon Sterlin Kredi

LONDRA Büyükşehir Belediyesi, İşçi Partisi'nin daha fazla sosyal konut ve daha fazla ev politikası çerçevesinde Enfield Belediyesi'ne 18 milyon sterlin kredi verdi.

28.10.2018 12:49

LONDRA Büyükşehir Belediyesi, İşçi Partisi'nin daha fazla sosyal konut ve daha fazla ev politikası çerçevesinde Enfield Belediyesi'ne 18 milyon sterlin kredi verdi. Bir süredir devam eden görüşmeler sonucunda karara bağlanan para ile hızlı bir şekilde belediye evleri yapılacağınının müjdesini veren Enfield Belediyesi'nin İşçi Partili lideri Nesil Çalışkan, Sadiq Khan'ın başkanlığındaki Londra Belediyesi'nden alınan paranın en isabetli şekilde kullanılacağını söyledi.

BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Belediye evi ve sosyal konut üretmek konusunda tüm fırsatları değerlendireceklerini kaydeden Çalışkan, bölgenin çehresini değiştirmesi beklenen Meridian Water projesi dahil, bütün projelerde yoğun çalıştıklarını söyledi.

Enfield Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Güney Doğan, Ahmet Karahasan, Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, Mustafa Çetinkaya ve Nesil Çalışkan (soldan sağa).

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Londra Belediyesi'nden Nesil Çalışkan'a 18 Milyon Sterlin Kredi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement