Gratis'ten "Looney Tunes" Karakterli Cep Mendilleri - Son Dakika
Güncel

Gratis'ten "Looney Tunes" Karakterli Cep Mendilleri

Gratis, kendine ait tescilli markası Benri cep mendillerini, birbirinden sevimli kahramanlardan oluşan "Looney Tunes" karakterleriyle renklendiriyor.

12.09.2013 09:28  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozmetikten bebek bakımına, temizlik ve hijyenden atıştırmalığa kadar farklı markalar ve ürünler sunan Gratis, kendine ait tescilli markası "Benri" cep mendillerini, birbirinden sevimli kahramanlardan oluşan "Looney Tunes" karakterleri ile renklendiriyor.

Sunduğu tüm ürünlerde kalite ve uzmanlığı aynı çatı altında birleştiren ve 125' in üzerindeki mağaza sayısı ile müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen Kişisel Bakım Marketi Gratis, renkli kozmetik, cilt bakımı, sağlık ve hijyen alanları dahil 12 kategoride sunduğu geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermeye devam ediyor. Kişisel bakım ürünlerinde kolay, ulaşılabilir hızlı ve rahat alışveriş imkanı sunmasıyla dikkatleri çeken Gratis, aralarında Tweety, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarının da bulunduğu, çocukların ve yetişkinlerin en sevdiği "Looney Tunes"' un sevimli kahramanlarına, kendine ait tescilli markası "Benri" cep mendillleri ile hayat veriyor.

Hassas cilt sahibi çocukların da kullanımına uygun olan "Looney Tunes" karakterli cep mendilleri, ev dışında her an her yerde çocukların hijyen koşullarını maksimum düzeyde tutarak suya sabuna ulaşılamayan yerlerde eğlenceli ambalajı ile hayat kurtarıyor.

"Looney Tunes" karakterleri ile renklenen eğlenceli cep mendilleri sadece Gratis' in neşeli dünyasında bulabilirsiniz…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gratis'ten 'Looney Tunes' Karakterli Cep Mendilleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement