Lucescu: Aziz Yıldırım'la Görüştüm - Son Dakika
Spor

Lucescu: Aziz Yıldırım'la Görüştüm

Lucescu: Aziz Yıldırım\'la Görüştüm

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Aziz Yıldırım ile görüştüğünü itiraf etti.

06.06.2015 10:05  Güncelleme: 11:54

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, transferi hakkında Fanatik gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Lucescu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştüğünü söyledi.

"BİZE TERÖRİST DİYORLAR"

" Ukrayna'da düşman gibi muamele görüyoruz." diyen Lucescu, "Beşiktaş gibi büyük takımlar, Türkiye'nin, hatta Avrupa'nın neresine giderse bir taraftar topluluğu onu destekler. Ancak Shakhtar Donetsk olarak biz Ukrayna'da düşman olarak görülüyoruz. Ayrılıkçı diyorlar, terörist diyorlar. Hak etmediğimiz yakıştırmalarla karşı karşıyayız. Ve bu tablo içinde futbol oynamaya, başarılı olmaya çalışıyoruz. Shakhtar, Zorya, Metalurg Donetsk, Chernomorets, Olimpik Donetsk, İlichivets. Hepimiz iç saha maçlarımızı Kiev'de oynadık. Dinamo Kiev şampiyon oldu ama maçlarının yüzde 80'ini evinde oynadı!' Savaşarak takımı bir arada tuttum." dedi.

"BIRAKIP KAÇAMAM"

Shakhtar Donetsk'le bir yılı daha olduğunun altını çizen Rumen hoca, "Bir yılım daha var. Başkana sözüm var. Ben kaçmam. Juande Ramos olaylar çıkar çıkmaz gitti ama ben dimdik ayakta durdum. Ben profesyonelliğimi değil, bu kez karakterimi ortaya koydum. Kaçmak çok kolaydı. Başkan Akhmedov'la bir durum değerlendirmesi yapacağız tabii ki. Futbolda neler olacağını kestiremezsiniz. Gülüyorum tüm bunlara. Ne arazisi. Türkiye'de yazılıp çizilince Romanya'da da çıktı bunlar. Hükümet yabancıya toprak satmıyor ki! Bunlar tamamen spekülasyon. Benim burada 8 senem geçti. Kolay mı öyle bırakıp gitmek! Bu kulübü bu şartlarda bırakıp gidemem." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE HAKSIZLIĞA UĞRADIM"

"Türkiye'de şampiyon yaptığım iki kulüp tarafından haksızlığa uğradım." diyen Lucescu, "Buna rağmen onları seviyorum. Türkiye, kalbimde güzel anılarla hatırladığım bir ülke. Türkiye'ye müthiş bir sevgim ve sempatim var. Şampiyon yaptığım iki kulüp tarafından haksızlığa uğramama rağmen onları seviyorum. Fenerbahçe ile görüştüm, evet. Ama yeni değil. Shakhtar ile Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kazandığımız maçın ardından sayın Aziz Yıldırım ile görüştüm ama çok geçti. Taraftarlar beni seviyor. İkincisi, Mircea Lucescu ismi iyi bir isim. Beraberinde iddiayı ve başarıyı getirir. İddia ve başarı da sponsorları ve bilet satışlarını olumlu etkiler. Ukrayna'da tam 23 kupa kazandım. Kulübüyle aşık olan insanlarla çalışmayı severim. Bizim başkanımız Rinat Akhmedov gibi. Beni buraya getirirken ki tavrı, bana davranışları ve sunduğu imkanlar... Kısa dönemli projeler bana göre değil. Bakın; Brescia'da 5 yıl kaldım. Kulübü, başkanı, taraftarı sevdim. Dinamo Bükreş'te de öyle. Gezinen bir adam olmadım. Shakhtar'da 11 yıldır görev yapıyorum." diye konuştu.

"FİKRET ORMAN'LA GÖRÜŞTÜM"

Beşiktaş'la ilgili durumu değerlendiren Lucescu, "Evet Fikret Orman'la, görüştük, konuştuk, tartıştık. Başkanı severim ve ona saygı duyarım. Ama yazdığınız gibi ortada ne atılan bir imza var, ne de verilmiş bir söz. Daha fazla ayrıntı istemeyin lütfen. Ne kadar daha böyle sağlıklı olacağıma bağlı. Başarıya hâlâ açım. Futbola olan tutkum devam ettiği sürece sahalarda olacağım. Futbolda ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Göreceğiz. Türkiye'yi, çok seviyorum. Kalbimde her zaman güzel anılarla hatırladığım bir ülke." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Lucescu: Aziz Yıldırım'la Görüştüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Bizler meclise : Bu sefer herkes sandığa gitsin çözüm olmadı dedik ama artık sandık çözüm AKP dışında hangi partiye oy verirsen ver ama git sandığa kardeşim ?#?sandıkçokgüzel? 5 3 Yanıtla
  • FaTih: Ulan adam buradayken yok şarapcı tipi var yok çingene demediğinizi bırakmadınız yolladınız,o gün bugündürde 3 büyük Kulübte adamı getirmek için yapmadığınız kalmadı,sanki dünyada hoca yok... 5 0 Yanıtla
  • şiro21: Allahin şopari 2 2 Yanıtla
  • sio: Lucecu bak işine yaaa 3 1 Yanıtla
  • hakan: Bulunmaz Hint kumaşı 3 0 Yanıtla
  • Hüseyin: Hani görüşmedik diyordun bir ayakta bin bir yalan aziz başkan demek doğruyu söyledi 2 0 Yanıtla
  • 59f: Ne markası o 1 0 Yanıtla
  • Mısırlı: Başka bir gazetede Fikret ormanla görüştüm diyor. sırf haber olsun diye yazılan bir haber. Hangisine inanalım? 1 0 Yanıtla

Advertisement