Madde Bağımlısı Genç Amatem'de Güvenlik Şefini Bıçakladı Dehşet Saçtı - Son Dakika
Güncel

Madde Bağımlısı Genç Amatem'de Güvenlik Şefini Bıçakladı Dehşet Saçtı

Madde Bağımlısı Genç Amatem\'de Güvenlik Şefini Bıçakladı Dehşet Saçtı

Bursa'da taburcu edildiği Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi'ne giderek tekrar tedavi görmek istediğini söyleyen 25 yaşındaki Celil Özay'a doktoru, güvenlik şefi aracılığı ile devlet hastanesinde psikolojik tedavi görsün önerisinde bulundu.

27.06.2012 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da taburcu edildiği Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi'ne giderek tekrar tedavi görmek istediğini söyleyen 25 yaşındaki Celil Özay'a doktoru, güvenlik şefi aracılığı ile devlet hastanesinde psikolojik tedavi görsün önerisinde bulundu. Buna sinirlenen Özay, belindeki bıçakla güvenlik görevlisini yaraladı. AMATEM'de dehşet saçan Özay, jandarma tarafından yakalandı. İfadesi alınan genç savcı talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi'nde bulunan AMATEM'deki olay, madde mağımlısı olan ve burada bir süre yatarak tedavi gördükten sonra geçen ay taburcu edilen Celil Özay'ın, önceki gün AMATEM'e giderek burada tekrar yatmak istediğini söylemesi sonucu meydana geldi. İddiaya göre doktorunun güvenlik şefi aracılığı ile Celil Muradiye DevletHAstanesi'ne gidip burada psikiyatriste görünsün diye haber gönderdiği Özay, tartıştığı güvenlik şefi 45 yaşındaki Güvenlik Şefi İbrahim Genç'i kalçasından iki bıçak darbesiyle yaraladı. Burada dehşet saçan genç daha sonra kaçtı. İlk tedavisi burada yapılan Genç daha sonra ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Kaçan Özay ise jandarma tarafından yakalandı. Verdiği ifadede, Benim babam Erol Evcil, amcam ise Hüseyin Kayapalı. Benim .urada olduğumu söyleyin yoksa sizi süründürürüm. Güvenlikciyi ise beni beni trene bindirmediği için vurdum. Asıl suç onda dedi.

Bu arada tedavisi devam eden İbrahim Genç, Celil Özay'ın daha önceden AMATEM'de yatarak madde bağımlılığı tedavisi gördüğünü belirtip, Doktoru kendisini taburcu etti. Ancak ol bizde psikolojik tedvi görmek istediğini söyledi. Doktoru Muradiye Devlet Hastanesi'ne gitmesini istedi. Bunu ona bildirdiğimde yumruk atarak beni düşürdü. Sonra da bıçakladı. şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. İfadesi alınan Celil Özay, savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere jandarma karakolundan serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Madde Bağımlısı Genç Amatem'de Güvenlik Şefini Bıçakladı Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement