Mahalle Sakinlerinden Sokaklarında Biriken Suya Tepki - Son Dakika
Yerel

Mahalle Sakinlerinden Sokaklarında Biriken Suya Tepki

Finike'ye bağlı Turunçova beldesindeki Hacıveliler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, yakındaki bir mermer ocağında biriken yağmur sularının Çaltılıbucak Sokak'tan akmasına tepki göstererek, sorunun çözülmesini istedi."dereye dönüştüğünü"...

08.02.2012 18:40

Finike'ye bağlı Turunçova beldesindeki Hacıveliler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, yakındaki bir mermer ocağında biriken yağmur sularının Çaltılıbucak Sokak'tan akmasına tepki göstererek, sorunun çözülmesini istedi.

Çaltılıbucak Sokak'ta yaşayan Saliha Fidan, yağmurlu havalarda sokağın adeta

"dereye dönüştüğünü" savunarak, sorunlarına çözüm bulunmasını istedi. Fidan,

"Selden korkuyoruz. Çocuklar bu yüzden bazen okula gidemiyor. Su sokağın altındaki portakal bahçelerine de giriyor. Sokakta yaşayan yaklaşık 140 kişi sıkıntılı ve şikayetçi" dedi.

Vatandaşlardan Muammer Akyürek ise su nedeniyle yolun da bozulduğunu, yetkililerin ise ilgisiz davrandığını iddia etti.

Turunçova Belediye Başkanı Mehmet Salur, mermer ocağındaki kuyuda biriken yağmur suyunun taşkına neden olduğunu, buraya set çekildiğini ifade etti. Salur, bu sayede suyun sokağa inmeyeceğini, daha sonra sokağa istinat duvarı yapılacağını kaydetti.

Başkan Salur, yağmurdan zarar görerek bozulan yola asfalt dökmenin çözüm olmadığını, bölgeye parke taşı döşeyeceklerini bildirdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mahalle Sakinlerinden Sokaklarında Biriken Suya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement