Sevgiliden Ölüm Öpücüğü! Hapishaneye Uyuşturucu Sokmak İsterken Ölümüne Sebep Oldu - Son Dakika
Güncel

Sevgiliden Ölüm Öpücüğü! Hapishaneye Uyuşturucu Sokmak İsterken Ölümüne Sebep Oldu

ABD'de hapis yatmakta olan bir adam, içeriye uyuşturucu sokmak için tuhaf bir yöntem denedi. Sevgilisi ile öpüşürken ağzına alıp sakladığı küçük uyuşturucu torbaları midesinde patlayınca hayatını kaybetti.

22.11.2017 17:06  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de Oregon Eyalet Hapisanesi'nde hapis yatmakta olan bir mahkum, sevgilisiyle öpüşürek uyuşturucu sokmaya çalışırken, uyuşturucu torbacıklarından iki tanesinin midesinde patlaması sonucu öldü.

MİDESİNDE PATLADI, ZEHİRLENDİ

Federal hapishanede cinayet suçundan, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis yatmakta olan Anthony Powell, kendisini hapiste ziyaret eden sevgilisi Melissa Ann Blair ile yedi küçük metamfetamin torbacığını hapisane içine sokma amacıyla öpüştükten kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi. Savcı tarafından yapılan açıklamaya göre uyuşturucu torbalarından iki tanesi art arda midesinde patlayan Powell, amfetamin zehirlenmesinden öldü.

SEVGİLİSİ DE CEZA ALDI

Sevgilisi Oregon'lu Blair de hapishaneye uyuşturucu sokmaya çalışmaktan iki yıl hapse mahkum edildi. Mahkemenin verdiği karara göre 46 yaşındaki Blair, üç yıl şartlı tahliyenin ardından uyuşturucu tedavisi ve ruh sağlığı programlarına katılmak zorunda.

KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRMÜŞ

ABD Bölge Hakimi Judge Marco Hernandez, Blair'in eylemlerinin Powell tarafından planlandığını belirterek, "Trajik ve üzücü bir durum fakat olanlardan Powell'ın kendisi sorumlu" dedi. 41 yaşındaki Powell mahkeme kayıtlarına göre kayınvalidesini bıçaklayarak öldürmekten dolayı ömür boyu hapse mahkum edilmişti.

Sevgiliden Ölüm Öpücüğü! Hapishaneye Uyuşturucu Sokmak İsterken Ölümüne Sebep Oldu

Sevgiliden Ölüm Öpücüğü! Hapishaneye Uyuşturucu Sokmak İsterken Ölümüne Sebep Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgiliden Ölüm Öpücüğü! Hapishaneye Uyuşturucu Sokmak İsterken Ölümüne Sebep Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • trip: su testisi su yolunda kırılır bunlar insan olamaz allah bilir ne masumların kanına giripte zahirlediler şimdi masumların ahları tutmuş bence 7 0 Yanıtla

Advertisement