Bedava Yemek Kuponu Dağıtımında İki Yaşlı Kadın Ezilerek Öldü - Son Dakika
Güncel
BBC

Bedava Yemek Kuponu Dağıtımında İki Yaşlı Kadın Ezilerek Öldü

Malezya'da, bedava yiyecek kuponu dağıtımı sırasında çıkan izdihamda iki yaşlı kadın ezilerek öldü.

29.01.2019 09:01  Güncelleme: 09:24

Malezya'da, bedava yiyecek kuponu dağıtımı sırasında çıkan izdihamda iki yaşlı kadın ezilerek öldü. Yiyecek kuponlarının yaşlılara dağıtıldığı kaydedilirken, dağıtım sırasında dört kişinin bayıldığı açıklandı.

BİNDEN FAZLA KİŞİ KATILDI

Başkent Kuala Lumpur'un Pudu semtinde bulunan bir kapalı pazarda sadece 200 kuponun verileceği dağıtıma binden fazla kişi katıldı. Bir güvenlik görevlisi "çığlıklar" duyduğunu ve insanların "birbirlerini ittiklerini" gördüğünü söyledi.

2 YAŞLI KADIN NEFES ALMAKTA ZORLANDI

78 yaşındaki Law Ion Nang ve 85 yaşındaki Ah Poh adlı kadınların sıralarını beklerken çıkan izdihamda nefes almakta zorlanmaya başladıklarına inanılıyor.

4 KİŞİ BAYILDI

Dağıtımın yapıldığı pazarın yetkilisi yerel medyaya yaptığı açıklamada, dağıtımın gelecek haftaki ay takvimi yeni yılını kutlamak için yapıldığını belirtti. Yiyecek kuponlarının yaşlılara dağıtıldığı kaydedilirken, dağıtım sırasında dört kişinin bayıldığı açıklandı.

SIRADAKİLER TALİMATI UMURSAMADI

Bir güvenlik görevlisi, kayıt yaptırmak için büroya tek seferde sadece dört kişinin alındığını söyledi ve "Ancak sıradakiler bu talimatı umursamadı ve birbirlerini itmeye başladılar." dedi.

İKİ YAŞLI KADININ CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Polis yetkilisi Shaharuddin Abdullah, iki kurbanın cesetlerinin yerde bulunduğunu söyledi. Abdullah ayrıca "nefes alma zorluğu yaşayan başka yaşlılar da vardı." dedi.

Bedava Yemek Kuponu Dağıtımında İki Yaşlı Kadın Ezilerek Öldü
Kaynak: BBC

Son Dakika Güncel Bedava Yemek Kuponu Dağıtımında İki Yaşlı Kadın Ezilerek Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Yazık ya: Bu gün istanbul bostancidan biberin kilosu bir markette 26,5 tl gözlerim açık kaldı.neymiş kahvaltılık kıl binermiş.dolma biber 18,domates çeri 13,,dereotu 4 tl.allah sizi mahvetsin emi.bunda sorumluluğu bulunan herkesi..yok malayaymış.pazarda saat akşam 7 den sonra yüzlerce pazar atığı toplayan var.şecimde görüşürüz. 17 0 Yanıtla
  • şeriatistiyorum: ŞERİAT KANUNLARI OLAYDI HALK AC KALMAZDI 3 11 Yanıtla
    Sigirsin: Salak orası şeriatla yönetiliyor.öküz 6 0
  • cimbomlu: fenerbahcenın geldıgı su duruma bak:) 2 8 Yanıtla
  • Nankörlük etmeyin: Müslüman ülke.yemekyok,eğitim yok,din sömürüsü diz boyu.arap istilasına uğrayınca böyle oluyor. 5 3 Yanıtla
  • GS LI: ELHAMDÜLİLLAH BUGÜNLERİMİZE ÇOK ŞÜKÜR, RABBİM BUGÜNLERİMİZİ ARATMASIN. BU YOKSULLUK HEP CAHİL ARAP ÜLKELERİNDE, VE BİZİM ÜLKEMİZDE HIZLA O YOLDA İLERLİYOR. ÇÜNKÜ FİTNE, FESAT,AÇ GÖZLÜLÜK HEP İNSANLARIN DİNİNİ SÖMÜREN CAHİL ULUSLARIN KURNAZ YÖNETİCİLERİNDE. 8 0 Yanıtla
  • 2121: memleketin geldiği duruma bak 1 0 Yanıtla
    06 emre : malezya diyor türkiye degil iyi oku 1 1
BBC

Advertisement