Mamak'a Hizmet Edenler Aynı Sofrada Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mamak'a Hizmet Edenler Aynı Sofrada Buluştu

Mamak\'a Hizmet Edenler Aynı Sofrada Buluştu

Binlerce vatandaşı iftarda buluşturan Mamak Belediyesi, bu kez ilçeye hizmet edenleri aynı sofrada buluşturdu.

10.06.2017 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Binlerce vatandaşı iftarda buluşturan Mamak Belediyesi, bu kez ilçeye hizmet edenleri aynı sofrada buluşturdu.

Platin Düğün Salonu'nda gerçekleşen programda Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, konukları kapıda karşıladı. Akgül, "Mahalle iftarları haricinde salonlarda anlamlı iftarlar da gerçekleştiriyoruz. Bugün de ilçemize hizmet edenler olarak aynı sofra etrafında buluştuk" dedi.

Her gün halkımızla iç içeyiz

İlçedeki bütün devlet kurumlarıyla birlik beraberlik içinde Mamaklılara hizmet ettiklerini kaydeden Akgül, "Vatandaşlara karşı daha hoşgörü ve güler yüzle hizmet etmeliyiz. İlçemizde her gün halkımızla iç içeyiz. Gücümüz yettiğince de yanlarında olacağız" diye konuştu.

Birlik beraberlik mesajı veren Mamak Kaymakamı Ali Mantı da, "Bu güzel hizmetleri gerçekleştiren ve bizleri bir araya getiren başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. İftar programına Kaymakam Mantı ve Başkan Akgül'ün yanı sıra AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mamak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ateş, Mamak Müftüsü Ramazan Ilıkkan, Mamak Belediyesi Meclis Üyeleri, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve okul müdürleri katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'a Hizmet Edenler Aynı Sofrada Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement