Manisalı Gaziler Albüm Çıkaracak - Son Dakika
Güncel

Manisalı Gaziler Albüm Çıkaracak

Manisalı Gaziler Albüm Çıkaracak

Manisa Valiliğince Manisalı şehitler anısına çıkarılan "Şehitler Albümü"nün ardından Manisalı gaziler de albüm çıkarmak istiyor.

20.06.2013 16:52  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli, Soma ve Alaşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanları Nevzat Aydın, Nazım Öz ve Osman Saraç ile Başkan Yardımcıları Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Savaş'a 'hoş geldiniz' diyerek başarılar dileyen Dernek Başkanları, Manisa Valiliğince 2013 Şubat ayında bastırılan "Manisa Şehitler Albümü" nün büyük bir eksikliği giderdiğini ifade ederek Manisalı gaziler için de bir albüm çıkarılmasını istediklerini söylediler.

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç ve yönetimi ile Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür ve yönetimi de Vali Savaş'ı ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler. Çalışmaları hakkında Vali Savaş'a bilgi veren başkanlar Manisa'ya hizmet için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

Vali Savaş da ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek Manisa'nın potansiyelini daha iyi değerlendirmek ve ihtiyaçlarını karşılamak adına birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisalı Gaziler Albüm Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement