Masa Dağı'na 17 Kilometre Yeni Yol - Son Dakika
Güncel

Masa Dağı'na 17 Kilometre Yeni Yol

Kepez Belediyesi, şehir hastanesi yatırımının yapılacağı Masa Dağı bölgesindeki imarlı yolların tamamını ulaşıma açılması amacıyla 17 kilometre yeni yol yaptı.

08.05.2017 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, şehir hastanesi yatırımının yapılacağı Masa Dağı bölgesindeki imarlı yolların tamamını ulaşıma açılması amacıyla 17 kilometre yeni yol yaptı.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Hakan Tütüncü, bölgede devam eden yol açma çalışmalarını yerinde denetleyerek, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve Fen İşleri Müdürü Ali Aslan'dan yeni yol çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yapılan işlerin imarlı yolların tamamına açmaya dönük olduğunu dile getiren Tütüncü, yeni yol çalışmalarıyla ilçenin en cazip yerlerinden biri olan Masa Dağı bölgesini ve Çankaya Mahallesi'ni imar ettiklerini belirtti.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Tütüncü, şunları kaydetti:

"Böylece imar yolları üzerindeki imar parselleri daha kıymetli hale gelecek. Vatandaşlarımıza güzel bir semt armağan etmeye dönük büyük bir heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kepez'in gözdesi Masa Dağı açacağımız yollarla birlikte bambaşka güzelliğe kavuşacak. Mevcut yolları da genişletiyoruz. Asfalt olmayan yolları asfalt kaplama yapıyoruz. Bütün bu hizmetlerle inanılmaz güzel bir işi ve çok büyük gayretle sürdürüyoruz. Her şey daha güzel bir Kepez için."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Masa Dağı'na 17 Kilometre Yeni Yol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement