Mazhar Alanson Ve Biricik Suden'in Renkli Bali Seyahati!. - Son Dakika
Güncel

Mazhar Alanson Ve Biricik Suden'in Renkli Bali Seyahati!.

Mazhar Alanson, Tuhaf Dergi'nin Ağustos sayısında eşi Biricik Suden ile gittikleri ilginç Bali tatilini ve Bali'de karşılaştıkları sürprizleri anlatıyor.

22.08.2017 11:22

Derginin sabit yazar kadrosunda yer alan Alanson "Resimdeki Gözyaşları" başlıklı yazısında; kayıp bavullarından Fransız futbolcu ve teknik direktör Zidane ile karşılaşmalarına, tropik ormanlardan evlerinin etrafındaki garip seslere kadar Bali tatilindeki birçok renkli anıyı okurlarla paylaşıyor.

Yıllardır tatil yapmayan Mazhar Alanson ve eşi Biricik Suden, Bali'de dünyanın en güzel evleri listesinde ilk 10'a giren bir ev buluyorlar ve fotoğraflarda cennet gibi görünen bu evde tatil yapmaya karar veriyorlar. Fakat her şey fotoğraflarda göründüğü gibi çıkmıyor ve çift Bali tatilinde sayısız sürprizle karşılaşıyor. Bali'ye vardıklarında, bavullarının kaybolduğunu öğrenen çift, bir şort bir tişörtle tatile devam etmek zorunda kalıyor. Ardından, bavulların bulunması üzerine Bali Havaalanı'na giden Biricik Suden, aralarında ilginç diyalogların yaşanacağı Fransız futbolcu ve teknik direktör Zidane ve ailesiyle karşılaşıyor.

Alanson, tatilde buldozer sesiyle uyanmalarından etraflarındaki ayinden gelen garip seslere, tropik ormanlarda karşılaştıkları çıplak avcılardan eşinin etrafında yüzen Balili adamları uzaklaştırmasına kadar Bali tatiline dair renkli, sürprizli ve eğlenceli birçok detayı okurlarla paylaşıyor.

Mazhar Alanson, bu ilginç Bali tatilinin ardından: "Siz siz olun, resimlere aldanıp tatile gitmeyin. Çünkü o resmi hareketlendirip seslendirdiğinizde, istemediği sürprizlerle karşılaşabiliyor insan." yorumunu yapıyor.

Mazhar Alanson'un "Resimdeki Gözyaşları" başlıklı yazısının tamamı Tuhaf Dergi Ağustos sayısında…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mazhar Alanson Ve Biricik Suden'in Renkli Bali Seyahati!. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement