McDonalds, Amerika'da Satılan Sandviçlerde Yapay Katkı Maddesi Kullanmayacak - Son Dakika
Güncel

McDonalds, Amerika'da Satılan Sandviçlerde Yapay Katkı Maddesi Kullanmayacak

Türkiye'de de birçok şubesi bulunan ABD'li fast food restoranı zinciri McDonalds, ABD'deki 14.000 restoranında yapay koruyucu, yapay tatlandırıcı ve yapay boya kullanmayacağını duyurdu.

27.09.2018 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li fast food restoranı zinciri McDonalds bundan sonra 7 klasik burgerinde yapay koruyucu, yapay tatlandırıcı ve yapay boya kullanmayacağını duyurdu. Ancak bu karar şirketin ABD'deki 14.000 restoranında geçerli olacak.

AÇIKLAMA YAPILDI

McDonalds'ın ABD departmanı Başkanı Chris Kempczinski şirketin bundan sonra ABD'deki şubelerinde satılan 7 klasik burgerinde yapay tatlandırıcı, yapay koruyucu ve yapay boya kullanmayacaklarını açıkladı.

"MÜŞTERİLER TERCİH EDERLERSE..."

Ancak bu burgerlerin içine konan turşuların hala yapay koruyucu içereceği belirtildi.Kempczinski "Müşteriler tercih ederlerse bunları (turşuları) çıkarabilirler" dedi.

SATILAN SANDVİÇLERİN 3'TE 2'Sİ ETKİLENECEK

Şirketin açıklamasına göre değişiklikler McDonalds'ın sattığı burger ve sandviçlerin 3'te 2'sini etkileyecek. Şirket bu değişikliğin ülkedeki 14.000 restoranının tamamında uygulanacağını belirtti. Böyle bir kararın sadece Amerika'yı kapsaması kafa karıştırdı.

McDonalds, Amerika\'da Satılan Sandviçlerde Yapay Katkı Maddesi Kullanmayacak

Son Dakika Güncel McDonalds, Amerika'da Satılan Sandviçlerde Yapay Katkı Maddesi Kullanmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement