Medıa Markt Ümraniye Mağazasına Git, Samsung Galaxy Note 3'ü Kap - Son Dakika
Güncel

Medıa Markt Ümraniye Mağazasına Git, Samsung Galaxy Note 3'ü Kap

Media Markt Ümraniye mağazasında gerçekleştirilecek yarışmada, Samsung Galaxy Note 3'ü kullanarak en hızlı işlemi yapanları birbirinden özel hediyeler bekliyor.

30.09.2013 10:55

Dünya markalarını, bol çeşit, düşük fiyat ve en kaliteli hizmet anlayışı ile sunan Avrupa'nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, Samsung ile birlikte eğlenceli bir yarışmaya imza atıyor. Media Markt Ümraniye mağazasında gerçekleştirilecek yarışmada, Samsung Galaxy Note 3'ü kullanarak en hızlı işlemi yapanları birbirinden özel hediyeler bekliyor.

Teknoloji marketi zinciri Media Markt, Samsung'un en yeni model telefonu olan Galaxy Note 3 ile birlikte "Dene, Yarış, Kazan" başlığı altında 28-29 Eylül tarihlerinde eğlenceli ve bol ödüllü bir yarışmaya ev sahipliği yapıyor. Media Markt Ümraniye mağazasında 13:00-17:00 ve 17:00-20:00 saatleri arasında gerçekleşecek yarışmada, Galaxy Note 3'ün benzersiz özelliklerini en hızlı şekilde kullananlar birbirinden özel hediyelerin de sahibi olacak.

2 gün boyunca dört seans olarak gerçekleşecek yarışmada günün en hızlısına Samsung Galaxy Note 3, 2 günde 2 seansın en hızlısına Galaxy Note 3 + Gear, günün takip eden en hızlı 5 yarışmacısına ise Samsung Bluetooth Kulaklık hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medıa Markt Ümraniye Mağazasına Git, Samsung Galaxy Note 3'ü Kap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement