Melih Gökçek, CHP'li Gamze Taşçıer'e Twitter'dan Yüklendi - Son Dakika
Güncel

Melih Gökçek, CHP'li Gamze Taşçıer'e Twitter'dan Yüklendi

Melih Gökçek, CHP'li Gamze Taşçıer'in Ankapark ile ilgili söylediği, "Şov yapmak için milletin hayatını tehlikeye atacaklar." sözlerine Twitter'dan cevap verdi. Gökçek, "Panik başladı, pislik atmaya başladılar." dedi.

15.01.2019 09:56  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesinin eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Twitter'dan CHP'li Gamze Taşçıer'in sözlerine yanıt verdi.

Yapımı için milyonlarca lira harcanan Ankapark'ın seçim öncesi açılacağını söyleyen CHP'li Gamze Taşçıer, "Şov yapmak için milletin hayatını tehlikeye atacaklar" demişti.

Melih Gökçek, CHP'li Gamze Taşçıer'e Twitter'dan Yüklendi
Gamze Taşçıer

"PANİK BAŞLADI, PİSLİK ATMAYA BAŞLADILAR"

Gamze Taşçıer'in bu açıklamalarına Twitter'dan cevap veren İbrahim Melih Gökçek, "Ankapark Martta açılınca, Ankara Ankaparkı görünce, Ankara'nın çocukları ve gençleri Ankapark için söylediklerini dolayısıyla CHP'yi öpecek. Panik başladıi pislik atmaya başladılar. Amaç Ankara Ankaparkı gezmesin" dedi.

Melih Gökçek, CHP'li Gamze Taşçıer'e Twitter'dan Yüklendi

"SEN DE GELECEKSİN GAMZE HANIM"

Twitter'dan açıklamalarına devam eden Gökçek, "Sen de geleceksin Gamze Hanım. Görünce çatır çatır çatlayacaksın. Bizim yaptıklarımıza sizin hayallyeriniz yetmez. Duyumuma göre asılsız iddia ile ilgili, halkı panikletmen dolayısıyla, işletmeciler seni mahkemeye veriyormuş. Milletvekili maaşları da gitti. Mahkemede ispata hazır ol." dedi.

Melih Gökçek, CHP'li Gamze Taşçıer'e Twitter'dan Yüklendi
Melih Gökçek, CHP\'li Gamze Taşçıer\'e Twitter\'dan Yüklendi

Son Dakika Güncel Melih Gökçek, CHP'li Gamze Taşçıer'e Twitter'dan Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement