Messenger'a Veda, Skype'a Feda - Son Dakika
Teknoloji

Messenger'a Veda, Skype'a Feda

Messenger\'a Veda, Skype\'a Feda

"SKYPE'A GEL" Partisinde Müthiş Eğlence

29.03.2013 15:34  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayda 300 milyondan fazla kişiyi birbirine bağlayan Skype, İstanbul cemiyet hayatını buluşturdu. Messenger'a veda ederek Skype'a geçişi kutlayan ünlüler birbirinden renkli görüntülere şahit oldu.

Ünlü gazeteci ve yazar Onur Baştürk ev sahipliğinde, 28 Mart akşamı gerçekleşen "Skype'a Gel" partisine birçok başarılı sanatçı ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Windows Live Messenger'a veda edilerek Skype'a geçişin kutlandığı partide, sıra dışı ekran tasarımları ve video gösterimleri davetlileri büyüledi.

Sosyal medyada çok fazla konuşulan parti, birçok ünlü ismi de bir araya getirdi.

Ezra Tuba Çetin, Dilruba Sarıyer, Koray Erkaya, Tarhan Telli, Derya ve Ferhan Şensoy, Hakan Akkaya, ve Sibel Arna gibi cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yanı sıra ünlü sanatçılar Hande Yener, Bora Uzer ve Bengü, oyuncular Ceyda Ateş ve İlker Kaleli'nin de katıldığı parti sabaha kadar hız kesmeden devam etti.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden, son zamanların en teknolojik partisi "Skype'a gel" de davetliler DJ Doğuş Cabakcor ve Hande Yener'in oğlu DJ Çağın'ın müzikleri ile gece boyunca eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Messenger'a Veda, Skype'a Feda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement