Meva'nın 'Flash Mob' Etkinliği Beğeniyle İzlendi - Son Dakika
Güncel

Meva'nın 'Flash Mob' Etkinliği Beğeniyle İzlendi

Meva\'nın \'Flash Mob\' Etkinliği Beğeniyle İzlendi

Türkiye Meme Vakfı (MEVA) Türkiye'de meme sağlığı bilincinin geliştirilmesi ve erken teşhis olanaklarının yaygınlaştırılması amacıyla Flash Mob etkinliği düzenledi.

27.10.2013 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Meme Vakfı (MEVA) Türkiye'de meme sağlığı bilincinin geliştirilmesi ve erken teşhis olanaklarının yaygınlaştırılması amacıyla Flash Mob etkinliği düzenledi.

Türkiye Meme Vakfı, Ekim ayının meme kanseri ayı olması nedeniyle konu hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak, mamografi ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla Flash Mob etkinliği düzenledi. Metrocity AVM'de gerçekleştirilen etkinliğe onlarca gönüllü kadın katıldı. Sanatçı Zeliha Sunal'ın katkılarıyla yapılan etkinlik AVM'de yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar gösteriyi merakla izlerken, kimileri de bu anı cep telefonlarıyla kaydetti.

Etkinlikte meme kanserinden vefat eden Çiğdem Talu'nun sözlerini yazdığı bir Melih Kibar bestesi olan "Birtanem söyle canım" parçası destek veren kadınlar tarafından seslendirildi. Yaklaşık 15 dakika süren ve renkli görüntülere sahne olan etkinlik büyük beğeniyle izlendi. Kaydedilen çalışma daha sonra sosyal medyada paylaşılarak görüntüler toplumun her kesimine ulaştırılmaya çalışıldı.

2006 yılından itibaren "Farkındayım Korkmuyorum Kampanyası" ile toplumsal düzeyde farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yürütülüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Meva'nın 'Flash Mob' Etkinliği Beğeniyle İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement